Irina Shayk pokazala je isklesano tijelo u crnom kupaćem kostimu.

Galerija


Oscar euforija je završila, a lagano se smiruju i glasine o navodnim simpatijama između Lady Gage i Bradleya Coopera koji zajedno glume u filmu ''Zvijezda je rođena''.

Vezani članci Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Kroz njegov su krevet prošle mnoge slavne ljepotice, ali on na neku foru nije dobio "titulu" ženskara Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Nakon što su se trudili opovrgnuti glasine o romansi, slavni par sada ipak živi zajedno?

O svemu navedenome nitko od spomenutih aktera se nije oglašavao, kao ni Irina Shayk, Bradleyeva partnerica s kojom glumac ima dijete, ali čini se da je ruskoj ljepotici nakon svih napisa o ljubavi između Coopera i Gage ipak bio potreban mali predah.

Fotografi su Irinu snimili na Floridi u crnom kiupaćem kostimu u kojem je pokazala isklesanu liniju, a ako je suditi po njezinom osmijehu, odlično se i zabavljala.

Prekrasna Irina plijenila je pažnju prisutnih, no znatiželjni pogledi nisu je smetali, pa je maksimalno uživala u malo slobodnog vremena.

Otkad je otkazala vjenčanje glumica blista pokazujući dekolte koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim