Irina Shayk pokazala je isklesano tijelo u crnom kupaćem kostimu.

Galerija


Oscar euforija je završila, a lagano se smiruju i glasine o navodnim simpatijama između Lady Gage i Bradleya Coopera koji zajedno glume u filmu ''Zvijezda je rođena''.

Vezani članci Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Društvene mreže gore od komentara koji Bradleyu previđaju samo jedno: "Svi znamo, dijete je sljedeće" Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

O svemu navedenome nitko od spomenutih aktera se nije oglašavao, kao ni Irina Shayk, Bradleyeva partnerica s kojom glumac ima dijete, ali čini se da je ruskoj ljepotici nakon svih napisa o ljubavi između Coopera i Gage ipak bio potreban mali predah.

Fotografi su Irinu snimili na Floridi u crnom kiupaćem kostimu u kojem je pokazala isklesanu liniju, a ako je suditi po njezinom osmijehu, odlično se i zabavljala.

Prekrasna Irina plijenila je pažnju prisutnih, no znatiželjni pogledi nisu je smetali, pa je maksimalno uživala u malo slobodnog vremena.

Otkad je otkazala vjenčanje glumica blista pokazujući dekolte koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim