Bez ijedne mane!

Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 4 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 5 Irina Shayk - 3 +0 Irina Shayk - 4 Galerija

Irina Shayk snimljena je na plaži na Ibizi gdje je u minijaturnom bikiniju s tangama pokazala svoje tijelo bez ijedne mane.

Jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, 36-godišnja Irina Shayk, svojom pojavom izaziva divljenje gdje god se pojavi, a pogotovo na plaži.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Tako nikako nije mogla promaknuti paparazzima na Ibizi gdje je plijenila pažnju u minijaturnom žutom bikiniju s tangama, a pokazala je i da izgleda savršeno baš iz svakog ugla.

Irina je jedna od rijetkih poznatih dama koje uživo izgledaju jednako dobro kao i na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, i posve je jasno da nema potrebu za korištenjem filtera i fotošopa.

U nizu seksi badića osvanula je i u kampanji za novu kolekciju Beynoce Knowles Ivy Park x Adidas, a na prvi je pogled jasno zašto se modne kuće i dizajneri otimaju za suradnju s njom.

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u zadnje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, krenula su nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Inače, Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših je trgovac umjetnina Vito Schnabel koji je, osim Irine, ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Prošle godine su je povezivali i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, no nakon toga više nisu viđeni zajedno.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer Claudia Schiffer Claudia Schiffer (Foto: Profimedia) Claudia Schiffer (Foto: AFP) +10 Claudia Schiffer (Foto: AFP) Celebrity Kultni supermodel devedesetih uživa u Hrvatskoj, a fotografijom s ljetovanja izazvala je pravu pomutnju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus i Ecija Ivušić +24 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus provokativnim videom iz plićaka dovela društvene mreže do usijanja: "To se čekalo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene