Bome opravdano!

Jedna od najseksi žena svijeta pokazala pred čime su to pokleknuli i najveći frajeri, ovo su prizori kojima se milijuni dive!

Irina Shayk Irina Shayk Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 5 Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk Galerija

Irina Shayk u bikiniju s tangicama promovira novu kolekcije Beyonce Knowles, a kampanja je objavljena i na društvenim mrežama.

Jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice Irina Shayk pokazala je svoju fenomenalnu figuru u neonskom bikiniju s halterima i tangama te jednodijelnom badiću i to snimajući reklamnu kampanju za novu kolekciju Beynoce Knowles Ivy Park x Adidas

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

36-godišnja Irina najnovijom je fotografijom izmamila uzdahe brojnih obožavatelja, a na prvi je pogled jasno zašto sve modne kuće i dizajneri priželjkuju surađivati s njom i zašto joj se vojska od 18,8 milijuna pratitelja na Instagramu povećava iz dana u dan. 

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u zadnje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, krenula su nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Inače, Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših je trgovac umjetnina Vito Schnabel koji je, osim Irine, ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Prošle godine su je povezivali i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, no nakon toga više nisu viđeni zajedno.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković +20 Fani Stipković Celebrity Naša najseksi novinarka u badiću s izrezima s prednje strane pokazala čime je zaslužila tu titulu, komentar joj je ostavio i Neven Ciganović!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljko objavio prvu fotku s kćeri Viktorijom i sinom Brunom, preslatki prizor sve je iznenadio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene