Irina Shayk odrađivala je obveze i pokupila kćer u vrtiću, a pritom je izgledala jako seksi i za njom su se mnogi okretali.

Galerija


Irina Shayk (35) jedna je od najljepših žena na svijetu pa nije čudno da nijedna njezina šetnja ne može proći nezamijećeno, pogotovo jer je njezin način odijevanja uvijek seksi. 

Vezani članci Irina Shayk Pohvalila se drastičnom promjenom imidža, ali svi su se samo pitali kako diše u onome što je obukla Tatiana Petenkova - 4 Za nju rijetki znaju, a sestra je svjetski slavne ljepotice: Živi povučenim životom i bavi se poslom koji nema veze s glamurom

Manekenka je odrađivala obveze po New Yorku i pokupila kćer Leu De Seinu iz vrtića, a dok je prolazila, za njom su se mnogi okretali. Irina je imala na sebi traper-hlače niskog struka, koje su se činile kao da će joj pasti, i crni korzet koji je naglasio njezin bujni, stisnuti dekolte. 

To je uskladila s cipelama i sunčanim naočalama, a u rukama je nosila kožnu jaknu. Inače, neko se vrijeme šuškalo da Shayk ljubi repera Kanyea Westa (44), a to je potvrđeno kada su snimljeni na romantičnom odmoru u Francuskoj. 

Manekenka se tako našla usred brakorazvodne parnice Kanyea i reality zvijezde Kim Kardashian (40) koja je pokrenuta u veljači. Javnost je iznenadilo što glazbenik ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtjevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju. 

Irina je prije Westa ljubila holivudskog glumca Bradleyja Coopera (46) i mnoge je iznenadio njihov prekid. Irina i Bradley počeli su se viđati 2015. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena".

Nives se utegnula u kožnu haljinicu, pa zaključila da bi se najradije sama u sebe odmah zaljubila

Morala je dobro pripaziti da ne napravi neki nagli pokret, sićušni gumb jedva je pridržavao grudi koje je ponosno pokazala