Nakon prekida sa slavnim glumcem Bradleyom Cooperom, Irina Shayk prvi put je progovorila o svojim osjećajima.

Galerija


Slavna ruska ljepotica Irina Shayk, jedna od najpoznatijih manekenki i modela svijeta, nakon prekida dugogodišnje veze s glumcem Bradleyjem Cooperom prvi put je otvorila dušu i u ekskluzivnom intervjuu otkrila kako se nakon svega osjeća. 

Vezani članci Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba? Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Seksi manekenka utjehu nakon bolnog prekida pronalazi u kćeri Lei, a fotografi je prate u stopu

Za časopis Harper's Bazaar, jedan od najuglednijih modnih časopisa svijeta, Irina je pozirala i dala odgovore na pitanja koja su joj mnogi u proteklih mjesec dana željeli postaviti. 

Nakon što se medijska pompa oko njezina prekida s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima i dvogodišnju kćer Leu, malo stišala, Irina je otkrila kako i dalje "vjeruje u brak i ljubav".

Mnogi su pisali kako je Irinino srce slomljeno zbog Bradleyeve romanse s Lady Gagom, ali i zbog toga što ju nije želio oženiti unatoč tome što su zajedno zasnovali obitelj. Sada je Irina rekla kako unatoč tom lošem iskustvu i dalje vjeruje u mogućnost da će se jednog dana udati te da ju ništa neće udaljiti od te želje. 

"Vjerujem li u brak? Da, naravno. Ja nisam tip osobe koja bi bila protiv takvog nečega", rekla je ljepotica. 

Također se osvrnula i na to kako se trudi biti što bolja majka svojoj kćerkici, kojoj sada teško pada raspad veze njezinih roditelja. Kako su manekenka i glumac dobili kćer, to malo komplicira njihov prekid pa se trenutačno nalaze u postupku dogovora o skrbništvu. 

Mnogi smatraju da bi se kao mlada majka trebala malo povući iz medija i pokazivati manje kože, tj. snimati manje golišave kampanje. No ljepotica im je oštro odgovorila. 

"Recite mi jedan razlog zbog kojeg bih samo zato što sam majka trebala nositi duge suknje. Ne! Ne vjerujem u to! Zašto bih se trebala promijeniti samo zato što sam rodila?" rekla je Irina na upit o tome hoće li se povući iz kampanja za donja rublja. 

Irina je dugogodišnja veteranka modnih pista i jedna od najplaćenijih manekenki današnjice, a uz sve to i požrtvovna majka koja se trudi pokazati kako su i modeli samo ljudska bića koja, kako ona sama kaže, "imaju loše frizure i pokoji prištić s vremena na vrijeme". 

Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što