Ireland Baldwin, kći Kim Basinger i Aleca Baldwina, gotovo uvijek na društvenim mrežama nekom fotografijom iznenadi fanove.


Ireland Baldwin što je starija sve više liči na svoju poznatu mamu. Iako ima i malo tatinog, Ireland postaje prava ljepotica poput Kim Basinger.

Alec Baldwin - 'Šest godina života ne znam što sam radio'

Vezani članci Ireland Baldwin - 5 Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa Ireland Baldwin Skidanjem za lajkove izluđuje slavnog oca, ali nije ju briga - uvijek pronađe novi način da šokira!

Ireland je na svom Instagram profilu objavila fotografiju njezine mame u mladim danima te napravila usporedbu sa samom sobom. Brojni obožavatelji komentirali su kako je Ireland ista mama, a neki su zaključili da je prava 'tatina kći'.

Kim Basinger i Alec Baldwin vjenčali su se 1993. godine, a 1995. godine dobili su kći Ireland Eliesse Baldwin. U siječnju 2001. godine Basinger je predala zahtjev za razvod, a brak je službeno okončan 2002. godine. Basinger je u jednom intervjuu priznala da je patila od agorafobije i duboko ukorijenjene nesigurnosti u ranim 80-ima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook