Progovorio o razvodu

'Šest godina života ne znam što sam radio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Alec Baldwin je izjavio kako je šest godina svog života proveo kao u 'magli' te dodao kako se to sve dogodilo nakod razvoda od supruge Kim Basinger.

Alec Baldwin se u intervjuu za Guardian otvorio po pitanju svoje bivše supruge Kim Basinger, s kojom je bio u braku od 1993. do 2002. godine.

'Bilo je to veoma bolno razdoblje. Taj period mog života potpuno mi je mutan. Znam točno što sam radio od 1986. do 2000. godine no nakon toga, kad je počela brakorazvodna parnica, jedva da vam mogu reći što sam radio', izjavio je glumac u intervjuu, osvrćući se na razdoblje od 2000. do 2006. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Vijest koja je sve zbunila Otkrila spol i ime bebe koju je predstavila samo pola godine nakon što je rodila peto dijete pa morala zabraniti komentare

>> Uhvatio fotografa za vrat - Jer mu je fotkao suprugu!

Baldwin i Basinger upoznali su se 1990. godine, a ubrzo nakon toga su se i vjenčali. Razvod je uslijedio nakon samo devet godina, a pratila ga je mučna bitka za skrbništvo nad njihovom jedinom zajedničkom kćerkom - Ireland.

Vrhunac njegova sukoba sa Kim i Ireland bio je trenutak u kojem je kćer nazvao 'primitivnim, nepromišljenim praščićem'.

Kako bi mogao posjećivati Ireland, Baldwin je morao završiti tečaj ovladavanja ljutnjom. No, to ga je još više naljutilo i nije mu puno pomoglo. Ipak, ispoštivao je dogovor, završio tečaj, a 2008. godine svoja iskustva opisao u knjizi 'A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce'.

'Nažalost mogu reći kako sam bio u braku s osobom za koju je drukčije mišljenje od njezina zapravo bilo zlostavljanja', rekao je tada za ABC News. 'Ako ste razmišljali drukčije od nje, to se zvalo zlostavljanje', izjavio je tada Alec koji je danas u sretnom braku s instruktoricom joge s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio kćer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene