Ona će ostaviti traga!

Odavno su je prozvali malom Ninom Badrić, a osim glazbe otkrila nam je da ima još jedan talent

Marija Šekerija (Foto: Instagram) Marija Šekerija (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šekerija (Foto: Instagram) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Instagram) Marija Šekerija (Foto: Instagram) Marija Šekerija (Foto: Instagram) +0 Marija Šekerija (Foto: Instagram) Galerija

Scenskog make-upa, u pomno biranoj zlatnoj haljini također idealnoj za scenski nastup, 21-godišnja Marija Šekerija u Supertalentu je pokazala što zna.

U novoj, sedmoj po redu sezoni hit-showa "Supertalent" pred žiri i publiku stala je i raspjevana Marija Šekerija.

Pogledaj i ovo Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Kakav glas! Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime!

Scenskog make-upa, u pomno biranoj zlatnoj haljini također idealnoj za scenski nastup, pred naše kamere stala je 21-godišnja djevojka koja će zasigurno ostaviti traga, bez obzira na plasman.

Njezino je ime Marija Šekerija, dolazi iz Vinkovaca, no posljednjih godina živi u Njemačkoj, gdje je donedavno radila kao pekarica, zbog čega je samu sebe prozvala simpatično Marica Pekarica. No kako nam je otkrila, od snimanja audicija neke su se stvari već promijenile. 

"Više ne radim u pekari, pa ne mogu biti Marica Pekarica", otkrila nam je kroz smijeh. 

Moramo priznati kako već dugo netko pred nama nije prštao takvim samopouzdanjem, a opet niti s trunčicom bahatosti i umišljenosti. Pjevanje joj je najveća ljubav, ali ne i jedina, kao ni jedini talent.

"Uz pjevanje, mogu reći da sam talentirana za još puno toga. Mogu početi od kućanskih poslova, kuhanja do imitiranja, glume... Volim scenu", iskreno priznaje, a sve je počelo od vrtića. Već tada su ju članovi obitelji prozvali malom Ninom Badrić jer je na svakoj priredbi bila glavna.

"Glavna sam duša svake zabave, vrlo sam komunikativna, zabavna i pozitivna i volim takve ljude oko sebe, nasmijane, jer onda sam i ja takva. Kad sam i tužna, to nekako prekrijem i riješim u svoja četiri zida, ali kad izađem s prijateljicama ili u nekom društvu, uvijek sam taj neki zabavnjak. Volim nasmijavati ljude i volim da su svi oko mene sretni. Život je samo jedan i trebamo ga iskoristiti kako zaslužujemo i želimo, živjeti svoje snove. Treba se samo truditi, i najmanji trud može utjecati na promjenu karijere", nastavlja dalje.

Za audiciju se i sama našminkala te obukla. "Volim se općenito sređivati, ali kod kuće volim biti isključivo u trenirci. Potrudila sam se za Supertalent jer znam što nosi scena. Svjesna sam da ovo nije samo - otpjevam i odem kući, nego možda iz mog truda, šminke netko prepozna moj dar. Evo, i sama sam se našminkala, još jedan talent", kroz smijeh nam otkriva vesela Vinkovčanka.

Što očekuje od nastupa u "Supertalentu"?

"Iskreno, nisam došla s namjerom da pobijedim. Naravno da bismo svi mi voljeli pobijediti, ali opet, i samo se pojaviti na televiziji za mene je jako jako lijepa reklama jer trenutačno pjevam u jednom bendu. Mislim da bi se pročulo za moje ime, pa mi je to u suštini malo bitnije, ali ni pobjeda ne bi bila naodmet", nastavlja u iskrenom tonu Marija.

Ovako nam je rekla o dojmovima poslije nastupa. 

"Bilo mi je drago što sam prošla, očekivala sam i osjećala da ću to uspjeti, bila sam sigurna u sebe. Nisam uopće imala tremu, ni prije ni na pozornici, a nadam se finalu, pa i pobjedi. Jedna mi je kandidatkinja dosad jedina konkurencija, a to je Gabriela Braičić", iskreno priznaje, a radi se o 14-godišnjakinji koja je u prošloj epizodi dobila zlatni gumb od Janka Popovića Volarića.

Za kraj, osvrnuli smo se i na žiri, dobro vam poznatu četvorku koju čine Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović-Volarić.

"O žiriju nisam nešto posebno razmišljala i ne bojim se. Kažem, kad čovjek ima toliko samopouzdanja da iznosi na javnoj televiziji nešto što zna, smatram da bi trebao biti dovoljno siguran u sebe da se ne plaši, kao ni u životu. Predosjećam vrlo dobre komentare, s obzirom na to da imam sluha. Vidjet ćemo je li to dovoljno. Može iz ovoga proizići da snimam glasove za crtane filmove. Ne treba se bojati, treba samo pokazati tko si, ali nadam se da ću im se svidjeti", zaključuje.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) Pamela Miđić (Foto: Screenshot) +2 Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Celebrity Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene