Enesa Vejzovića opet imamo priliku gledati kao Juru Brkljaču u novoj sezoni serije "Dar Mar", a nama je otkrio koliko je sličan s načelnikom Dizmova i kako je biti u braku s kolegicom glumicom Bojanom Gregorić.

Galerija Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Enes Vejzović - 11 Enes Vejzović +16 Enes Vejzović - 7

Jedan od naših najpoznatijih glumca, 44-godišnji Enes Vejzović, oduševio je gledatelje kao načelnik Dizmova Jure Brkljača u humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar".

Vezani članci Katarina Baban Naša lijepa glumica zbog novog imidža dobila je smiješan nadimak, a pohvalila se i velikom novosti: "Dugo sam sanjala o tome!" In Magazin: Konstantin Haag - 1 Trema zbog glume s profesorom: Konstantin Haag dolazi kao pojačanje u seriju Dar Mar!

U toj ga ulozi sada ponovno imamo priliku gledati u novoj sezoni popularne serije čije je snimanje on jedva dočekao.

"Teški sam radoholičar; čim ne radim par dana postajem nervozan, tako da sam zapravo jedva čekao nastavak snimanja", otkrio je Enes za DNEVNIK.HR, a najavio je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novoj sezoni.

"Veseli me i nadam se da će pratitelji serije uživati u gledanju barem upola koliko smo mi uživali u snimanju, ali biti će i nekoliko velikih iznenađenja", natuknuo je.

Ne krije ni da među njim i Brkljačom postoje neke sličnosti.

"Zapravo najveća sličnost je nepredvidivost karaktera. Brkljača je naizgled nagao i bahat no ima i svoju drugu stranu koja će se u drugoj sezoni pokazati kao presudna u nekim važnim situacijama", priznaje Enes, no za razliku od lika kojeg tumači u seriji, karijera u politici ga uopće ne zanima.

"Politika je umjetnost kompromisa. Moram priznati da sam dosta nesklon takvom načinu djelovanja. S druge strane, ako se ne baviš politikom, bavit će se ona tobom. Aktivno bavljenje politikom nije mi palo na pamet", kaže.

S kolegama iz serije jako se zbližio, a otkrio nam je i s kim ga je sa seta posebno povezala ljubav prema hrani.

"Draško Zidar i ja osnovali smo 'gastro policiju', i kao dobar i loš policajac u pauzama između snimanja scena posjećivali smo restorane u blizini studija", prisjetio se. glumac koji je ove godine zaplivao i u redateljskim vodama.

"Drugačija je to i odgovornost i koncentracija, ne želim reći je li teže ili lakše od glume, ali trema je sigurno duplo intenzivnija. Valjda će drugi put biti manja"; nada se.

Ulogu u svom redateljskom debiju dodijelio je i svojoj supruzi, također sjajnoj glumici Bojani Gregorić Vejzović, a otkrio nam je kako im je bilo raditi skupa.

"Odlično jer taj rad nikada ne prestaje; dakle proba je završila, kolege glumci su otišli, a Bojana i ja dalje isprobavamo", kaže kroz smijeh.

A je li teško biti u braku s nekim tko se bavi istim poslom ili je to možda prednost?

"Razumijevanje je sigurno jedna od važnijih stvari u braku, a pripadnost istom zanimanju u našem je slučaju sigurno prednost", smatra Enes koji je s Bojanom u braku od 2006. godine i zajedno imaju dvoje djece, sina Raula i kći Zoe.

Zanimalo nas je pokazuju li i oni želju da se u budućnosti bave glumom i bi li mu to uopće bilo drago.

"Za sad ne pokazuju što mi je vrlo drago, no ako jednom pokažu želju morat ću ih podržati kao što su i mene moji roditelji podržavali", zaključio je Enes. 

William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi! Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom +26 Princ William i Kate Middleton

Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda! Nick Nolte Nick Nolte Nick Nolte +22 Nick Nolte

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju