supružnici i kolege

Enes Vejzović iskreno o suradnji sa suprugom Bojanom Gregorić: "Proba završi, drugi glumci odu, a nas dvoje i dalje isprobavamo"

Enes Vejzović Enes Vejzović DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović Bojana i Enes Vjezović - 1 Enes Vjezović Enes Vejzović Enes Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) +0 Enes Vejzović Galerija

Enesa Vejzovića opet imamo priliku gledati kao Juru Brkljaču u novoj sezoni serije "Dar Mar", a nama je otkrio koliko je sličan s načelnikom Dizmova i kako je biti u braku s kolegicom glumicom Bojanom Gregorić.

Jedan od naših najpoznatijih glumca, 44-godišnji Enes Vejzović, oduševio je gledatelje kao načelnik Dizmova Jure Brkljača u humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar".

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 2 ''i tada je svirao cubismo...'' Bojana Gregorić obilježila 18. godina braka sa suprugom Enesom: ''Živio ljubavi, nek' nam je barem još 3 puta toliko!!''

U toj ga ulozi sada ponovno imamo priliku gledati u novoj sezoni popularne serije čije je snimanje on jedva dočekao.

"Teški sam radoholičar; čim ne radim par dana postajem nervozan, tako da sam zapravo jedva čekao nastavak snimanja", otkrio je Enes za DNEVNIK.HR, a najavio je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novoj sezoni.

"Veseli me i nadam se da će pratitelji serije uživati u gledanju barem upola koliko smo mi uživali u snimanju, ali biti će i nekoliko velikih iznenađenja", natuknuo je.

Ne krije ni da među njim i Brkljačom postoje neke sličnosti.

"Zapravo najveća sličnost je nepredvidivost karaktera. Brkljača je naizgled nagao i bahat no ima i svoju drugu stranu koja će se u drugoj sezoni pokazati kao presudna u nekim važnim situacijama", priznaje Enes, no za razliku od lika kojeg tumači u seriji, karijera u politici ga uopće ne zanima.

"Politika je umjetnost kompromisa. Moram priznati da sam dosta nesklon takvom načinu djelovanja. S druge strane, ako se ne baviš politikom, bavit će se ona tobom. Aktivno bavljenje politikom nije mi palo na pamet", kaže.

S kolegama iz serije jako se zbližio, a otkrio nam je i s kim ga je sa seta posebno povezala ljubav prema hrani.

"Draško Zidar i ja osnovali smo 'gastro policiju', i kao dobar i loš policajac u pauzama između snimanja scena posjećivali smo restorane u blizini studija", prisjetio se. glumac koji je ove godine zaplivao i u redateljskim vodama.

"Drugačija je to i odgovornost i koncentracija, ne želim reći je li teže ili lakše od glume, ali trema je sigurno duplo intenzivnija. Valjda će drugi put biti manja"; nada se.

Ulogu u svom redateljskom debiju dodijelio je i svojoj supruzi, također sjajnoj glumici Bojani Gregorić Vejzović, a otkrio nam je kako im je bilo raditi skupa.

"Odlično jer taj rad nikada ne prestaje; dakle proba je završila, kolege glumci su otišli, a Bojana i ja dalje isprobavamo", kaže kroz smijeh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enes Vejzovic (@vejzovic.enes)

A je li teško biti u braku s nekim tko se bavi istim poslom ili je to možda prednost?

"Razumijevanje je sigurno jedna od važnijih stvari u braku, a pripadnost istom zanimanju u našem je slučaju sigurno prednost", smatra Enes koji je s Bojanom u braku od 2006. godine i zajedno imaju dvoje djece, sina Raula i kći Zoe.

Zanimalo nas je pokazuju li i oni želju da se u budućnosti bave glumom i bi li mu to uopće bilo drago.

"Za sad ne pokazuju što mi je vrlo drago, no ako jednom pokažu želju morat ću ih podržati kao što su i mene moji roditelji podržavali", zaključio je Enes. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Celebrity William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Celebrity Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene