Ima svega!

Kakve se to anegdote glumcima iz hit-serije događaju iza kamera? ''Pa vi uopće niste tak debeli k'o na televiziji!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 7 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 6 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 5 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 4 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 3 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 2 +0 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 1 Galerija

Novi dar mar čeka Dizmovčane. Stići će novi likovi koji će unijeti novu pomutnju, a neki će se naći i u ljubavnom trokutu. Osim na snimanju, brojne anegdote glumcima se događaju i iza kamera. Pa je tako glumac Enes Vejzović od jedne gospođe na tržnici dobio zanimljiv komentar. Kakav, pogledajte u idućim minutama.

U Dizmovu nikad nema mira. Novi dar mar nastat će kad u seriju dođe Crnivkoji će postati i glavni negativac. U toj ulozi gledat ćemo glumca Borisa Bakala.

''To je samo skraćenica od mog prezimena Crnčević. Van seta me zovu Darth Vader Dar Mara. Mislim da, na neki način ja sam lakmus ove troterovske priče'', objasnio je glumac. 

Pogledaj i ovo Enes Vejzović supružnici i kolege Enes Vejzović iskreno o suradnji sa suprugom Bojanom Gregorić: "Proba završi, drugi glumci odu, a nas dvoje i dalje isprobavamo"

Najviše problema Crni će donijeti Dugom, sitnom kriminalcu koji zbog svoje nepromišljenosti i nespretne prirodne ne može ostvariti svoje ambicije.

''Dobio je ime, zapravo nadimak po dugim prstićima koji baš i nisu tako uspješni. Igrom slučaja brine se o svojim nećacima i nećakinji, koju jako puno voli, ali više od svega voli sebe. Ta lucidnost, moram reći da su pisci izvrsno napisali ova dva lika, tako da ta lucidnost koju oni imaju ti likovi je genijalna a opet, a opet sa negativnim ishodom, tako da je to jednostavno neopisivo'', govori Alen Šalinović. 

I dok jedni imaju problema sa zakonom, druge muče oni ljubavni. Kao što smo vidjeli Božena, Spomenka i Jure našli su se u ljubavnom trokutu.

''Muž mi je otišao u Bruxelles, vratio se nije, ne znam ni da l' će se vratiti na kraju. Pa tu je negdje paralela Spomenka, Jure, Božena, tu je stalno neka mala, neki mali trokut. Ali Spomenka i Božena su dobre prijateljice, tako da neće biti ništa strašno'', govori Ksenija Pajić. 

Dobra atmosfera ono je što se događa iza kamera.

''Znam da to uvijek kažem ali ove godine se stvarno poklopilo, tako da, mislim da smo sanjali da se ne bi moglo bolje poklopiti'', objasnila je Martina Stjepanović. 

A anegdote se ne događaju samo na setu

''Jedna gospođa mi je na placu rekla - pa gospodine Vejzović, pa vi uopće niste tak debeli kao na televiziji. Vi ste na televiziji jako debeli, a ja kažem da kamera vam doda 10 kila, a kaže gospođa - a vas su sa dvije kamere snimali'', ispričao je Enes Vejzović. 

''Nisam to čula, ali sam već prije čula puno puta. Jooooj, izgledate puno mlađe i ljepše uživo, ali dobro. Sad mi više ljudi govore - Ej Spome kad ćemo u birtiju'', priča Barbara Nola. 

A što će se sve događati kod Spomenke u gostionici, te što sve očekuje omiljene Dizmovčane pratite u novim epizodama serije Dar Mar na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene