Novi dar mar čeka Dizmovčane. Stići će novi likovi koji će unijeti novu pomutnju, a neki će se naći i u ljubavnom trokutu. Osim na snimanju, brojne anegdote glumcima se događaju i iza kamera. Pa je tako glumac Enes Vejzović od jedne gospođe na tržnici dobio zanimljiv komentar. Kakav, pogledajte u idućim minutama.

Galerija In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 7 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 6 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 5 +3 In Magazin: U Dizmovo dolazi novi negativac - 4

U Dizmovu nikad nema mira. Novi dar mar nastat će kad u seriju dođe Crnivkoji će postati i glavni negativac. U toj ulozi gledat ćemo glumca Borisa Bakala.

''To je samo skraćenica od mog prezimena Crnčević. Van seta me zovu Darth Vader Dar Mara. Mislim da, na neki način ja sam lakmus ove troterovske priče'', objasnio je glumac. 

Vezani članci Ecija Ojdanić - 4 Izgled naše glumice malo pao u drugi plan zbog njezinih riječi uz fotografiju: "Ma nema veze" Slavko Sobin Sobin skinuo hlače pa objavio vijest koja je razveselila obožavateljice, ali svu pozornost ukrao je komentar Ivana Šarića

Najviše problema Crni će donijeti Dugom, sitnom kriminalcu koji zbog svoje nepromišljenosti i nespretne prirodne ne može ostvariti svoje ambicije.

''Dobio je ime, zapravo nadimak po dugim prstićima koji baš i nisu tako uspješni. Igrom slučaja brine se o svojim nećacima i nećakinji, koju jako puno voli, ali više od svega voli sebe. Ta lucidnost, moram reći da su pisci izvrsno napisali ova dva lika, tako da ta lucidnost koju oni imaju ti likovi je genijalna a opet, a opet sa negativnim ishodom, tako da je to jednostavno neopisivo'', govori Alen Šalinović. 

I dok jedni imaju problema sa zakonom, druge muče oni ljubavni. Kao što smo vidjeli Božena, Spomenka i Jure našli su se u ljubavnom trokutu.

''Muž mi je otišao u Bruxelles, vratio se nije, ne znam ni da l' će se vratiti na kraju. Pa tu je negdje paralela Spomenka, Jure, Božena, tu je stalno neka mala, neki mali trokut. Ali Spomenka i Božena su dobre prijateljice, tako da neće biti ništa strašno'', govori Ksenija Pajić. 

Dobra atmosfera ono je što se događa iza kamera.

''Znam da to uvijek kažem ali ove godine se stvarno poklopilo, tako da, mislim da smo sanjali da se ne bi moglo bolje poklopiti'', objasnila je Martina Stjepanović. 

A anegdote se ne događaju samo na setu

''Jedna gospođa mi je na placu rekla - pa gospodine Vejzović, pa vi uopće niste tak debeli kao na televiziji. Vi ste na televiziji jako debeli, a ja kažem da kamera vam doda 10 kila, a kaže gospođa - a vas su sa dvije kamere snimali'', ispričao je Enes Vejzović. 

''Nisam to čula, ali sam već prije čula puno puta. Jooooj, izgledate puno mlađe i ljepše uživo, ali dobro. Sad mi više ljudi govore - Ej Spome kad ćemo u birtiju'', priča Barbara Nola. 

A što će se sve događati kod Spomenke u gostionici, te što sve očekuje omiljene Dizmovčane pratite u novim epizodama serije Dar Mar na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Svi su gledali samo u raskošne atribute Salme Hayek, rijetko pojavljivanje njezine kćeri zato je prošlo gotovo neopaženo! Salma Hayek Salma Hayek i kći Valentina Salma Hayek +28 Salma Hayek

Kada vidite u čemu se ova srpska voditeljica pojavila u emisiji, bit će vam jasno zašto je postala hit na Twitteru, a komentari su urnebesni! Jovana Jeremić Jovana Jeremić Jovana Jeremić +11 Jovana Jeremić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju