Epsko finale

On je prvi međuzvjezdani putnik

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza megauspješnog serijala Vitez tame predstavljaju novi akcijski spektakl Interstellar s ovogodišnjim dobitnikom Oscara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi!

INTERSTELLAR je priča o herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan granica znanstvene spoznaje. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja, bića koje je rođeno na Zemlji, no kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey - 1 Evo što mu je poručio! Vječiti šarmer proslavio je 54. rođendan, a čestitka koju mu je sin javno uputio prikupila je pola milijuna lajkova!

'50 Nijansi Sive' dobio pročišćenu, vjerničku konkurenciju

Priča prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey), školovanog pilota i inženjera, koji se posvetio mirnom životu farmera na imanju na kojem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvjezdano putovanje, obratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema povratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima…

U INTERSTALLERU se pojavljuju i Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain te Casey Affleck, a film dolazi u hrvatska kina 6. studenog u distribuciji Blitz film i video distribucije. Najnoviji trailer koji je sinoć predstavio studio Warner Bros.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene