Svakom svoje

'50 Nijansi Sive' bez seksa, bez sado-mazo scena... Što je to?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sljedeće Valentinovo u kinima će se pojaviti dugo očekivana adaptacija knjige '50 Nijansi Sive'. Za sve one kojima je ovaj BDSM-triler, ipak malo previše, istog dana moći će pogledati i 'kršćansku' verziju, kako je naziva redatelj filma 'Old Fashioned'.

 '50 Nijansi Sive' dobija svoju 'pročišćenu' konkurenciju u vidu filma 'Old Fashioned' koji je više spiritualan nego seksualan. Film govori o romansi koja Božju ljubav uzima za ozbiljno. Tako barem kaže redatelj-scenarist-glumac Rik Swartzwelder.

Pogledaj i ovo Emila Clarke (Foto: Instagram) Veliki zaokret To joj je iritantno! Kraljica Khaleesi otkrila zašto je odbila ulogu u najprovokativnijem filmu desetljeća

Swartzwelder objašnjava kako će film obraditi više sfere međuljudskih odnosa kao i saznanje o tome koliko smo svi u stvari krhki.
'Old Fashioned' biti će prvi film zasnovan na vjeri, koji cilja kršćansku publiku. Nije ni čudo ako znamo da ga financira kuća 'Christian Film'.

Sve je samo dobra gluma?

'Usporediti ova dva filma koja se istog dana pojavljuju u kinima je kao uspoređivati Davida i Golijata, kaže gospodin Swartzwelder, '50 Nijansi Sive' imati će više prikazivanje, zaraditi će više, oko  njega će se podići veća prašina, ali mi se nadamo da još postoje ljudi koji vjeruju u pravu ljubav a ne seksualne igre dominacije'.

 Tvorci filma planiraju objaviti i roman iako je malo vjerojatno kako će imati bilo kakve šanse pored trilogije '50 Nijansi Sive' koja je do sada prodana u više od 100 milijuna primjeraka.

Koja verzija se vama čini zanimljivija?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene