Trenutak u kojem su kamere ulovile Clintonove brojni korisnici društvenih mreža iskoristili su za sjajnu šalu.


Inauguracija Donalda Trumpa još je uvijek glavna tema svih medija, ali i društvenih mreža. Komični trenuci sa svečane prisege neprestano isplivavaju na vidjelo, a glavni akter jednog takvog trenutka je i bivši predsjednik Bill Clinton.

Vezani članci Joe Biden Otkriveno što će novom američkom predsjedniku biti među prioritetima na dnevnom redu Joe Biden potpisuje izvršne uredbe Joe Biden povukao prvi potez nakon ulaska u Bijelu kuću, otkrio i kakvo je bilo pismo koje mu je Trump ostavio

Naime, Clintona je kamera ulovila u pomalo nezgodnom trenutku dok je sa zadovoljnim osmjehom na licu odmjeravao nepoznato osobu. Mnogi su zaključili da je riječ o predivnoj Trumpovoj kćeri Ivanki, no ono što je još urnebesnije je izraz lica njegove supruge Hillary.

Ona ga je odmah prostrijelila pogledom, no kada je shvatila da je suprug uopće ne doživljava, vratila je pogled i nastavila se smješkati kao da se ništa nije dogodilo.  Što se to doista dogodilo na snimci koja trenutno zabavlja internet ne zna nitko osim Clintonovih. A to vjerojatno nikada nećemo ni saznati.

OVDJE pogledajte i trenutak za koji bi Hillary Clinton dala sve da ga može zaboraviti.