Josipa Kotlara od večeras gledamo na Novoj TV u novoj sezoni showa "Ženim sina?".

Galerija


Večeras u 22:25 na Novoj TV počinje druga sezona showa "Ženim sina?", koji će zasigurno privući pozornost gledatelja.

Vezani članci Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Opsadno stanje kod Josipa, mama Suzana: "Više nitko nikoga ne podnosi" Josip Kotlar (Foto: Instagram) Romantik traži onu pravu: ''Nisam lud za oblinama, volim visoke i tamne žene''

Među natjecateljima kojima roditelji traže djevojke našao se i markantni Zadranin nordijskih i talijanskih korijena – Josip Kotlar.

Osim pozornosti djevojaka koje sudjeluju u showu, Josip će zasigurno privući i pozornost gledateljica, a njegov profil na Instagramu vrvi atraktivnim fotografijama te ga svakodnevno prate tisuće obožavatelja.

Isklesano tijelo Josip može zahvaliti džudu jer je riječ o sportskom treneru te bivšem spasiocu koji zasad samo koketira s modeligom, no tko zna što donosi budućnost.

"Moj najveći motiv bila je dobra zabava, upoznavanje novih ljudi i iskustva, a htio sam pružiti majci izlazak iz monotonog života i neko novo iskustvo. Očekujem da ću upoznati neku novu osobu, s kojom ću se moći družiti još neko vrijeme. Upoznat ću nove ljude pa možda s nekim kliknem", rekao nam je Josip o sudjelovanja u showu.

"Volim visoke, tamne djevojke. Nisam toliko lud za oblinama, nije mi važno koliko je neka djevojka eksponirana, važno mi je da drži do sebe i da se brine o svom zdravlju, da ne zanemaruje samu sebe", ističe Zadranin koji ne skriva bliskost s majkom Suzanom.

"Uvijek slušam majku i ona me naučila davati savjete o ljudskom karakteru i osobinama koje ja možda ne vidim, ali ona ih je primijetila sa strane, kao promatrač. I to mi super dođe", priznao je, a u kojoj mjeri se mama "petlja" u sinov ljubavni život, saznat ćemo već večeras.

Dotad u našoj galeriji provjerite čime će Josip privući pozornost nježnijeg spola. 

Sve o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE.