Josip Kotlar jedan je od kandidata koje ćemo uskoro gledati u showu "Ženim sina".

Galerija


Pozornost djevojka, ali i gledateljica showa "Ženim sina" svakako će privući mladi Zadranin nordijskih i talijanskih korijena – Josip Kotlar.

Vezani članci Josip Kotlar i Matej Mlađenović (Foto: Screenshot Youtube) Nije mu dugo trebalo da se skine: Otrov za žene s malih ekrana odmah je prihvatio izazov! Matej Mlađenović (Foto: Instagram) Poduzetni šarmer koji je nedavno javno tražio ženu svog života zbog prvog je poljupca djedu ukrao auto!

Po završetku srednje škole za zrakoplovnog i kopnenog tehničara u Zadru, doselio se u Zagreb, gdje studira na Kineziološkom fakultetu, a uz fakultetske obveze Josip se cijelog života bavi sportom, trenira džudo, sportski je trener i bivši spasilac na plaži koji koketira s modelingom, a ples mu je jedna od tehnika zavođenja. Najbolje se osjeća pred kamerama, a bilo kakv tip pozornice njegov je drugi dom.

U sve to uvjerili smo se u razgovoru s njime, u kojem nam je prije svega otkrio zašto se odlučio prijaviti u show i kakva su mu očekivanja.

"Moj najveći motiv bila je dobra zabava, upoznavanje novih ljudi i iskustva, a htio sam pružiti majci izlazak iz monotonog života i neko novo iskustvo. Očekujem da ću upoznati neku novu osobu, s kojom ću se moći družiti još neko vrijeme. Upoznat ću nove ljude pa možda s nekim kliknem", rekao nam je Josip.

Iako se dosad nekoliko puta razočarao prvenstveno u ljude, u ljubav nije prestao vjerovati. 

"Više puta sam se uspio razočarati u ljude, u čovječanstvo, a ne u ljubav. Ljubav nema veze s tim. No emocije su malo komplicirana stvar. U pravu, istinsku ljubav vjerujem i mislim da se ona mora steći s godinama", smatra Josip. 

Djevojke uvijek stavlja na prvo mjesto, po prirodi je romantik i emotivac,  a uspjeli smo saznati i kakav tip djevojke preferira. 

"Volim visoke, tamne djevojke. Nisam toliko lud za oblinama, nije mi važno koliko je neka djevojka eksponirana, važno mi je da drži do sebe i da se brine o svom zdravlju, da ne zanemaruje samu sebe", otkrio nam je.

U showu "Ženim sina" uz Josipa će jednu od glavnih uloga imati i njegova majka Suzana Dragoslavić, za koju je jako vezan i u kojoj pronalazi veliku podršku.

"Uvijek slušam majku i ona me naučila davati savjete o ljudskom karakteru i osobinama, koje ja možda ne vidim, ali ona ih je primijetila sa strane, kao promatrač. I to mi super dođe", priznao je.

Koliko će i hoće li slušati majčine savjete, saznat ćemo vrlo brzo, kao i hoće li doći do situacije kada se njegova potencijalna izabranica neće svidjeti mami. 

"To bi se teško moglo dogoditi, ali da se netko ne svidi mojoj majci, e, onda bi to bio problem za sve troje. Moja majka je otvorena osoba, ima iskustva, bila je posvuda i vjerujem joj", zaključio je Josip.

Više o showu ''Ženim sina'' čitajte OVDJE.

Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"