Pohvalila se

Domaća influencerica napokon je pokazala dečka kojeg uglavnom skriva, a za to ima i poseban razlog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Influencerica Sonja Kovač od prošlog rođendana, kada se pohvalila da joj je darovao putovanje na Havaje, sve češće pokazuje dečka Gorana Mandića.

Poznata influencerica Sonja Kovač (35) u posljednje vrijeme nije više toliko tajanstvena kada je riječ o njezinu dečku Goranu Mandiću

Pogledaj i ovo Sonja Kovač Lijepa trudnica! Sonja Kovač pokazala sad već poveći trbuh, uživa u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta!

Naime, Sonja je prije rijetko objavljivala fotografije s dragim, no čini se kako ga je počela sve manje skrivati. Jedna od najpoznatijih influencerica pohvalila se na Instagramu kako s dečkom slavi osmu godišnjicu veze. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 years old love story! ❤️🙌🏻 #anniversary

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac) on

"Ljubavna priča stara osam godina", istaknula je Sonja i podijelila fotografiju na kojoj su ona i dečko na krevetu u Finskoj. Dodala je kako su malo unaprijed proslavili godišnjicu. Njezini fanovi, kojih ima više od 470 tisuća na Instagramu, komentirali su kako joj zavide. 

"Kako je tebi lijepo", "Koja slika", "Predivni ste", napisali su. Sonja je podijelila i fotografiju na Insta storyju na kojoj ljubi dečka dok šetaju njezina psa. 

"Jedino šetnjica s Bubicom i nazad doma. Glavno je da smo zajedno, a ostalo ćemo već nekako", istaknula je Sonja. Pohvalila se i kako joj je dečko za godišnjicu pripremio omiljenu musaku. 

Inače, Sonja se prošle godine pohvalila kako joj je dečko za 35. rođendan pohvalio putovanje na egzotične Havaje. Otkrio joj je destinaciju tek kada su stigli u zračnu luku. 

 

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene