Sonja Kovač od dečka Gorana Mandića kao rođendanski je poklon dobila putovanje na egzotične Havaje.

Galerija


Jedna od nauspješnijih hrvatskih influencerica i glumica Sonja Kovač, koju smo nedavno imali prilike gledati u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV, bez obzira što s obožavateljima na društvenim mrežama svakodnevno dijeli zgode iz svog života, onaj ljubavni je i dečka Gorana Mandića dosad vješto skrivala od očiju javnosti.

Vezani članci COVID putovnica, ilustracija Njemačka s popisa rizičnih područja uklonila 19 županija, osim dvije sjeverne: ''Ovaj korak je moguć jer u Europi ubuduće vrijede zajednička pravila'' Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač progovorila o vjenčanju s dečkom kojeg je dugo skrivala od javnosti: "Za nekih mjesec dana slavimo"

No izgleda kako se predomislila jer je na svom profilu na Instagramu obožavateljima odlučila pokazati osobu koja je osvojila njezino srce. Štoviše, odlučila se pohvaliti rođendanskim poklonom koji joj je Goran poklonio, a riječ je o putovanju na egzotične Havaje.

Goran ju je neko vrijeme držao u neizvjesnosti no po dolasku u zračnu luku otkrio joj je konačnu destinaciju kamo je vodi. Prije Havaja, uživali su u Las Vegasu. 

"Još uvijek ništa ne znam i jako sam uzbuđena", izjavila je Sonja koja je u međuvremenu sretno stigla na Havaje i otkrila da se osjeća kao u filmovima.

"Idem spavati, preumorna sam. Ovdje je 12 sati razlike u odnosu na vas tako da mi je ovdje tek sutra ročkas! Uh, što volim kad mi je rođendan 2 dana", napisala je Sonja u Instagram priči.

Ona i Goran su u vezi osam godina, a Sonja ga je prvi put javnosti pokazala krajem prošle godine.

"Moj dečko je jako sramežljiv i nikad ne želi biti na mojim fotograifjama. On je već godinama radije iza kamere", izjavila je svojevremeno.

Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše