Izgleda sjajno

Indira u bijelom bikiniju: Tijelo dotjerano do savršenstva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Colonia, kao i svake godine, ljeto provodi radno no ove su godine, čini se, uspjeli spojiti ugodno s korisnim.

Vrckava Indira odmara u društvu Tomislava Jelića, njegove supruge Nikoline i njihove troje djece, u okolici Šibenika. Tamo će provesti desetak dana, a ekipa uživa pokraj hotelskog bazena.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa! Dvije slavne prijateljice, dva seksi tijela u 40-tima

>>>> Indira odjenula kombinezon kojim je golicala maštu publike

Jedno je sigurno: Indira u bijelom bikiniju izgleda sjajno. Kupaći kostim joj pristaje kao saliven, a liniju je dotjerala do savršenstva!

Inače, grupu očekuju i već unaprijed dogovoreni koncerti na koje će putovati iz svoje ljetne oaze te se nakon koncerata tamo i vraćati.

Colonia trenutno na koncertima promovira aktualni album 'Tvrđava' koji je svjetlo dana ugledao na Valentinovo ove godine, a s kojeg su već poznati hitovi 'Kap tvoje ljubavi', 'Tako ti je mali moj', 'Laž za laž', 'Srce nikad ne laže' i 'Hladna soba'. Po povratku u Zagreb očekuju ih pripreme za snimanje novog spota te predstavljanje novog singla sa spomenutog albuma. O kojem se singlu radi, grupa će nam otkriti početkom rujna.

'Navikla sam da nam je ljeto radno, i da si u to vrijeme ne mogu priuštiti odlazak na more i ljenčarenje. Uživam u igri s Tomislavovom djecom... vraćaju me u djetinjstvo i pored njih se osjećam kao djevojčica. Igramo se pištoljima na vodu, ludujemo, odmaramo na bazenima ispijajući koktele. Kad djeca popodne spavaju ja uživam ispod suncobrana čitajući 'Pedeset nijansi sive' i nezamjenjivu Žuži Jelinek 'Žene, osvajajte'. Moram se u Zagreb vratiti pametnija, a nema boljeg savjetnika od Žuži', poručila je Indira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene