Pjevali na krovu

Indira odjenula kombinezon kojim je golicala maštu publike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Zagrebačkoj Dubravi, na krovu Garden Malla, grupa Colonia održala je još jedan nezaboravni koncert te na najbolji mogući način promovirala svoj novi album 'Tvrđava'.

Na krovu Garden Malla, u starim, ali i novim Colonijinim hitovima, uživalo je više od šest tisuća ljudi koji su konačno dočekali nastup svoje omiljene grupe u Zagrebu.

Pozitivna energija, spektakularna atmosfera i magična povezanost Colonije i publike najbolji su dokaz međusobne ljubavi koja traje već punih 16 godina.

Pogledaj i ovo Boris Đurđević ''malo izgledaš drugačije, ali...'' Član naše kultne grupe ove prizore nije mogao propustiti, evo kako je reagirao: "Kad sam mislio da sam sve vidio u životu..."

>> Otkrila noge i dekolte: 'Mini outfit' istaknuo sve atribute!

Odlično raspoložena Indira za ovu je priliku odjenula atraktivni bijeli kombinezon modne kuće Linea Exclusive, koji je na najljepši način istaknuo njenu liniju, ali i zagolicao maštu muškog dijela publike.

Za atraktivan scenski nastup i ovoga su puta bili zaduženi Colonijini dugogodišnji plesač, izvodeći vratolomije na sceni, dok su plesačice, zajedno sa Indiriom atmosferu dovele do vrhunca.

Dva sata nastupa prošla su u hipu, a s jednakom strašću publika je pjevala najveće hitove Colonije, ali i pjesme s novog albuma poput “Hladne sobe”, s kojom će se grupa već nadolazeće subote predstaviti na CMC festivalu koji je održava u Vodicama od 14. do 16. lipnja.

Colonia svojim fanovima već sada zakazuje novi termin za neformalno druženje, u petak, 14. lipnja u 17 sati, u Balloo Beach clubu u Vodicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene