Izazovno izdanje

Srpski mediji raspisali se o Indirinoj haljini koju je nosila u Beogradu: ''Bez blama je pokazala tijelo''

Indira Levak Indira Levak In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

Indira Levak na dodjelu nagrada MAC stigla u čipkastoj poluprozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Bivša članica grupe Colonia i pjevačica Indira Levak bila je jedna od onih koja je svojim izdanjem plijenila ogromnu pažnju na dodjeli nagrada MAC u Beogradu zahvaljujući provokativnoj poluprozirnoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

46-godišnja Indira nije nosila grudnjak ispod duboko dekoltirane haljine, koju je osmislila dizajnerica Matija Vuica. Koliko je bila zadovoljna, najbolje je pokazivao osmijeh koji nije skidala s lica, a fotografije s uzbudljive večeri Indira je podijelila i na svom profilu na Instagramu.

"Glazba ima tu sposobnost okupiti velik broj ljudi i stvoriti pozitivnu atmosferu bilo gdje i bilo kada! Veliko mi je zadovoljstvo bilo biti dio spektakla MAC 2020. u ulozi prezenterice! Želim zahvaliti i svima vama na glasovima za moju pjesmu 'Greška u genu', a sada, show time", napisala je uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Njezina pojava nije promakla ni beogradskim medijima, koji su također zaključili da joj je odabrana haljina odlično pristajala. 

''Izazovna haljina odlično joj je pristajala, a bez blama je pokazala tijelo, dok su sve oči, očekivano, bile uprte u nju", istaknuo je srpski Blic.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: AFP) +2 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "K'o neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene