Indira Levak na dodjelu nagrada MAC stigla u čipkastoj poluprozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Galerija


Bivša članica grupe Colonia i pjevačica Indira Levak bila je jedna od onih koja je svojim izdanjem plijenila ogromnu pažnju na dodjeli nagrada MAC u Beogradu zahvaljujući provokativnoj poluprozirnoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

Vezani članci Indira Levak Pomalo divlje izdanje uvijek prpošne Indire: Haljina je itekako seksi, ali posebno se ističe izbor obuće! Nives Celzijus Kralj prvog dojma - dekolte! Koje ga poznate Hrvatice najbolje nose, kad se zakopčati, a kad istaknuti?

46-godišnja Indira nije nosila grudnjak ispod duboko dekoltirane haljine, koju je osmislila dizajnerica Matija Vuica. Koliko je bila zadovoljna, najbolje je pokazivao osmijeh koji nije skidala s lica, a fotografije s uzbudljive večeri Indira je podijelila i na svom profilu na Instagramu.

"Glazba ima tu sposobnost okupiti velik broj ljudi i stvoriti pozitivnu atmosferu bilo gdje i bilo kada! Veliko mi je zadovoljstvo bilo biti dio spektakla MAC 2020. u ulozi prezenterice! Želim zahvaliti i svima vama na glasovima za moju pjesmu 'Greška u genu', a sada, show time", napisala je uz objavljenu fotografiju.

Njezina pojava nije promakla ni beogradskim medijima, koji su također zaključili da joj je odabrana haljina odlično pristajala. 

''Izazovna haljina odlično joj je pristajala, a bez blama je pokazala tijelo, dok su sve oči, očekivano, bile uprte u nju", istaknuo je srpski Blic.

Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "K'o neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ