Indira Levak se pomirila s Borisom Đurđevićem iz svoje bivše grupe Colonia pa je na Instagramu objavila i njihov zajednički video.

Galerija


Pjevačica Indira Levak otkrila je da se pomirila s bivšim kolegom iz Colonije, Borisom Đurđevićem s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu.

Vezani članci Fil Tilen Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao? Slika nije dostupna OVO NISMO ZNALI Evo kroz što je sve prolazila na početku karijere!

"Do obnove suradnje došlo je nekako spontano, nevidljive sile su nas spojile, neka nostalgija, stare uspomene", ispričala je Indira u zajedničkom intervjuu s Borisom za časopis Story, a on je priznao da su ratnu sjekiru zakopali uz rakiju.

"Razgovarali smo satima u mom studiju, razmatrali sve opcije, bacali ideje i onda otišli kući ljuljajući se od šljivovice!" kazao je Đurđević.

A nakon što su otkrili da će ponovno surađivati, Indira je na svojem Instagramu objavila i njihov zajednički video u kojem su, na šaljiv način, odlučili pokazati kako su se pomirili.

"Dva luđaka! Pitaju nas kako smo se pomirili, pa nema do one stare: mir, mir, mir, nitko nije kriv! Daj prstić!" napisala je, a objava je raspametila obožavatelje Colonie.

"Bravo!, Baš mi je drago", "Aleluja!", "Znao sam da je samo bilo pitanje vremena!", "Skupa ste najjači", "Ne mogu vjerovati da se vaše prijateljstvo vratilo", pisali su uzbuđeni fanovi.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić.

"Inače nisam konfliktna osoba, ali svi prekidi su ružni, partnerski, privatni. Proradi ego. Što je - tu je", komentirao je tada Boris za IN Magazin, a čini se da su nakon četiri godine napokon uspjeli prijeći preko svega.

Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda