otkrila je i gdje su

Indira se pohvalila kako sa suprugom uživa na ljetovanju, jednim potezom je uspjela oduševiti hordu fanova

Indira Levak Indira Levak PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak posljednjih dana uživa sa suprugom Mirom u Fažani, a pratitelje redovito obavještava na Instagramu što rade.

Pjevačica Indira Levak na Instagramu se pohvalila da sa suprugom Mirom ovih dana uživa u Fažani, a redovito objavljuju fotke koje odišu ljetnom uživancijom. "Zgodni turist i turistkinja sa ikebanom na glavi", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira sa suprugom.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Najljepši par na estradi", "Golupčići", "Samo uživajte", "Žena car, pozitiva, lavica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja ispod fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je nedavno raspametila obožavatelje kada je na društvenim mrežama objavila video s bivšim kolegom iz grupe Colonia, Borisom Đurđevićem s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu.

"Dva luđaka! Pitaju nas kako smo se pomirili, pa nema do one stare: mir, mir, mir, nitko nije kriv! Daj prstić!" napisala je, a objava je raspametila obožavatelje Colonie.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene