Pala je i oklada!

Indira Levak najavila novu borbu dekoltea s Majom Šuput: "Grudi su mi obećale da neće skakati, evo, moj muž je i zaplakao!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak +0 Indira Levak - 5 Galerija

Indira Levak i Maja Šuput u protekloj su sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" publiku zabavljale svojom borbom dekoltea, a čini se da će se "dvoboj" nastaviti i u novoj sezoni.

Protekla sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" prošla je u znaku sjajnih nastupa, ali i u znaku borbe dekoltea između voditeljice Maje Šuput i članice žirija Indire Levak. Između njih je pala i oklada koja će se pojaviti u izazovnijem izdanju, a sudeći po komentarima Indire Levak, čini se da će All stars sezona biti još zanimljivija.

"Dekolte ćemo malo smiriti, malo ćemo ga obuzdati. Grudi su mi obećale da neće skakati i to je najviše što ćete vidjeti od mog dekoltea u ovoj sezoni. Nemojte plakati, evo, moj muž je prvi zaplakao", poručila je Indira uoči prve epizode nove sezone omiljenog showa.

Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin ponovno će se naći u ulozi žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", dok će voditeljski dvojac Maja Šuput i Frano Ridjan još jednom zabavljati publiku. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP - Najbolje od najboljih - 1 Dalibor Petko kao Lidija Bačić TLZP - Najbolje od najboljih - 3 TLZP - Najbolje od najboljih - 4 +10 TLZP - Najbolje od najboljih - 5 inMagazin Najbolji od najboljih vraćaju se na pozornicu omiljenog showa: ''Malo si žena u PMS-u pa malo muškarac s čarapom u gaćama!''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Celebrity Saznajte zašto ova genijalna ekipa ima ovako zabrinute poglede: ''Kad su takvi ljudi pobjednici, ne osjećam ljubomoru!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene