Indira Levak objavila je duet s Halidom Bešlićem, a istaknula je kako je tu suradnju već neko vrijeme priželjkivala.

Galerija


Dogodio se nevjerojatan duet Indire i Halida Bešlića, dvije velike regionalne zvijezde koje će večeras na CMC festivalu u Vodicama prvi put izvesti uživo pjesmu 'Iskra'.

Vezani članci Indira Levak I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!” Indira Levak Zbog rizičnog dekoltea nitko nije gledao u Indirino prekrasno društvo, a očito je i da je jedan detalj ostavila kod kuće

Dugo se kuhala ova suradnja, senzacionalni duet dva vokala koja pjevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pjesma koju je uglazbio Branimir Mihaljević priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi.

" Poruka pjesme je tako lijepa. Onako vas lirski zagrli i uvjeri da uvijek postoji sretan kraj, ima nade... Pjesma 'Iskra' puno mi znači, to je duet s mojim bratom po glazbi Halidom koji sam baš dugo priželjkivala. Pjesma 'Iskra' nastala je tako što je Halid snimio svoj dio u Sarajevu, a ja u Zagrebu, a kada nas je Branimir spojio u studiju nastala je čarolija u kojoj napokon svi mogu uživati. Reakcije su već sada fantastične, a vjerujem da će 'Iskra' zaiskriti u cijeloj regiji!“- ispričala je Indira koja završava svoj drugi samostalni album i priprema brojne koncerte ovog ljeta.

"Indira sve što radi radi pod visokim naponom, s puno energije. Ona živi i radi tristo na sat. Zato je volim i zato je moja prijateljica. Odazvao sam se na njezin poziv i snimili smo duet za ovu simpatičnu pjesmu. Radujem se svim koncertima i druženjima koja nas očekuju."- izjavio je Halid na snimanju video spota koji je prepun toplih, prijateljskih trenutka koji su snimljeni u predivnoj Slavoniji, na jedinstvenim lokacijama poput The Lake House Đakovo i Ivandvoru.

Indira u spotu blista, a glamurozna izdanja modne dizajnerice Matije Vuice savršen su kontrast pitoresknim lokacijama. Harmonija koja je vladala na snimanju zabilježena je u spotu koji budi emocije i želju za novim dernekom s prijateljima pogotovo nakon prošle godine koja je bila toliko usamljena za mnoge. Utjehu pronalazimo u glazbi pa zato ovu pjesmu nije teško zavoljeti jer donosi radost i sjećanja na dobra vremena.

Indira Levak inače je i članica žirija omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" te uz Nives Celzijus, Igora Mešina i Gorana Navojca ocjenjuje kandidate u sezoni "All Stars".

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

Neda Ukraden u haljini s prorezom koju ni njezine kolegice ne nose tako često, a bome ni njoj nitko ne bi rekao da ima 70 godina!

Procurile Severinine fotografije stare 15 godina, pogledajte kako je izgledala s potpuno drugačijom frizurom i stilom