Uvijek iskrena!

Indira raskopčala gumbe i pokazala seksi čipkasti grudnjak pa se požalila na jedan tipični ženski problem

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Indira Levak šesta emisija TLZP - 6 indira Levak prva emisija TLZP Indira Levak +0 Indira Levak - 5 Galerija

Indira Levak na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi kombinezon kojemu je raskopčala gornje gumbe i tako ga pretvorila u seksi komad.

Modni izričaj pjevačice Indire Levak (47) s godinama se puno mijenjao, no seksepil je uvijek bio i ostao glavna okosnica njezina stila.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

To je potvrdila i svojom posljednjim outfitom kojim se pohvalila na Instagramu, a osim što je opet očarala obožavatelje, objavom ih je i nasmijala.

"Zauzela sam pozu... Namjestila se... ali brate mili, tko izmisli ove platforme na cipelama?! Izdrži, mala, kako znaš!" napisala je uz fotku na kojoj pozira u bež kombinezonu kojemu je raskopčala gornje gumbe i tako otkrila djelić svojeg seksi čipkastog grudnjaka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Kombinezon je iskombinirala s velikom jaknom vojničkog uzorka te cipelama s platformom na koje se požalila u objavi, a sve je upotpunila i upečatljivom ogrlicom koja je dodatno skrenula pažnju na njezin dekolte.

"Izgledaš super", "Možeš ti sve", pisali su joj pratitelji koji su je, osim komplimentima, obasuli srcima i lajkovima.

Indira svojim modnim kombinacijama redovito uveseljava i gledatelje popularnog showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija koji uz nju čine još Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +3 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zamamni dekolte skrenuo je pažnju s njezina mladolikog lica, zbilja je nevjerojatno kako ova žena izgleda s 50 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene