Imanje pjevača Michaela Jacksona "Neverland Ranch" u Kaliforniji ponovno je na tržištu po cijeni od 31 milijuna dolara, što je mnogo manje od 100 milijuna, za koliko je prodavano prije četiri godine.

Galerija


Imanje "Neverland Ranch" od oko tisuću hektara u blizini Los Olivosa sastoji se od glavne zgrade sa šest spavaćih soba i tri kuće za goste, jezera s vodopadom, teniskih terena, štala i drugih zgrada za smještaj životinja.

Vezani članci Michael Jackson Objavljen sadržaj tajnog dnevnika Michaela Jacksona i njegova najveća želja: "Zli ljudi su svuda" Yasmine Jackson - 2 Ubola ju sedam puta u glavu: Šokantan napad na nećakinju slavnog pjevača, uhitili napadačicu

Značajno niža cijena dijelom je posljedica suša u tom području koje su utjecale na tržište nekretnina, kaže agent Kyle Forsyth, koji je oglasio imanje na prodaju.

Michael Jackson navodno je imanje platio 19,5 milijuna dolara 80-ih godina, a tvrtka za ulaganje u nekretnine otkupila ga je 2008. za 22,5 milijuna dolara nakon što nije otplatio zajam.

Godinu kasnije Jackson je umro.

Oglas za prodaju objavljen je u trenutku kad HBO planira emitirati dokumentarni film o svjedočenjima muškaraca koji tvrde da ih je pjevač spolno zlostavljao kao djecu na tom ranču.

(Hina) 

Trenutno najpoznatija preljubnica na svijetu konačno otkrila što se dogodilo na tulumu Tristana Thompsona

Vatrena izvedba za slučajne prolaznike: Pjevačica na balkonu zaplesala u kupaćem kostimu!

Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti