Igor Kojić je na Instagramu zapratio profil naziva Biser Metohije.

Galerija


Dok Igora Kojića na Instagramu prati 48,7 tisuća ljudi, on je dosad pratio samo svoju suprugu Severinu, no čini se kako se to upravo promijenilo što je mnoge poprilično iznenadilo.

Vezani članci Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom Severina - 2 Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

Naime, Igor je odlučio zapratiti profil naziva Biser Metohije u čijem opisu stoji da je stvoren kako bi upoznao Instagram publiku s Velikom Hočom i drugim naseljima na području Kosova i Metohije.

Upravo tim područjem Igor putuje posljednjih nekoliko dana i sa svojim pratiteljima dijeli ljepote kojima se divi i koje su ga u potpunosti očarale.

Na Severininu Instagram profilu Igor i dalje stoji kao jedini kojeg ona prati, unatoč sve glasnijim šuškanjima i nagađanjima kako je njihov brak na klimavim nogama i da se navodno nisu vidjeli već nekoliko mjeseci.

S gustom bradom i viškom kila ovog zavodnika danas rijetki prepoznaju, ali zbog prisnih zagrljaja s 26 godina mlađom plavušom sad je zamijećen