Severina je čestitala na Instagramu 30. rođendan svojoj nećakinji Miji Popović.

Galerija


Severina većinu svojih objava posvećuje sebi bliskim ljudima, a to je učinila i u ponedjeljak. 

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

"Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ii ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30-i, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka", napisala je splitska pjevačica pokraj fotografije s nećakinjom Mijom. 

Mnogi Severinini pratitelji pridružili su se čestitkama, a u komentarima su istaknuli da obje izgledaju lijepo. Objava je u pola sata prikupila više od osam tisuća lajkova. 

Inače, pjevačica dijeli fotografije sa svima, osim s mužem Igorom Kojićem, a već se mjesecima šuška da imaju bračnih problema. 

Otkriveno koga Adele ljubi? Stigao u njezin dom u kasne noćne sate, pokušao se sakriti, ali nije uspio