Igor Kojić i Severina u braku su od rujna 2015., a posljednjih se mjeseci šuška o njihovim problemima.

Galerija


Već se mjesecima šuška o bračnim problemima između Severine (49) i njezina 15 godina mlađeg muža, sportskog menadžera Igora Kojića

Vezani članci Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!" Igor Kojić Iselio se? Igor Kojić nakon dugo vremena viđen ispred Severinina stana, iznosio je kofere i odijela

Te glasine oni dodatno potiču svojim postupcima poput ovog. Naime, obrisali su posljednje zajedničke fotografije na svojim profilima na Instagramu. Kod Severine nema više slike uz koju mu je prošlog ljeta čestitala rođendan. 

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je pjevačica mužu. "Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi", odgovorio joj je Igor. 

Na Kojićevu profilu se više ne nalazi fotografija koju je podijelio početkom lipnja prošle godine nakon što su se on i supruga prestali pratiti na Instagramu. "Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je uz sliku na kojoj ljubi Severinu. 

Supružnici su se kasnije opet zapratili na Instagramu, a zajedničke fotografije od ranije nisu obrisali. 

Inače, prošle su godine srpski mediji pisali da Severina ljubi vinara Tomislava Voštinića iz Ivanić-Grada. "Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", istaknuo je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

Inače, pjevačica je s Kojićem u braku od rujna 2015. 

Šuput uživa u snježnoj idili i romantici sa suprugom Nenadom dok se bliže dani do rođenja sinčića