Severina se nije oglasila u vezi s novom serijom eksplicitnih fotografija, no to su učinili Igor i Dragan Kojić.

Galerija


Prije dva dana u javnost su procurile nove fotografije na kojima je navodno gola Severina.

Vezani članci Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina u seksi izdanju čestitala suprugu rođendan: "Anđele moj, hvala ti za sve" Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Seve i Franka na plaži, neke radno: Gdje su i s kim poznate Hrvatice dočekale 2019. godinu?

Svega mjesec i pol dana nakon što su u javnost procurile njezine eksplicitne fotografije, preciznije nekoliko njih, u javnosti su se navodno pojavile nove. "Poštovani, kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severinina partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", poručio je njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović.

Severina se nije oglasila, kao ni prošli put, no na društvenim mrežama to su jučer učinili njezin suprug Igor Kojić i svekar, folk-pjevač Dragan Kojić Keba.

Igor je objavio sliku svog psića koji oko vrata nosi šal Crvene zvezde, koja je u Parizu igrala protiv PSG-a, a u navijačkom raspoloženju bio je i Keba, koji je ispod navijačke fotografije napisao: "Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom", a dodao je i znakić srca sa simboličnim slovima S i I. Fotografije danas više nema na njegovu profilu.

Istovremeno, Severina je nakon curenja fotografija u utorak navečer otkazala koncert u Nürnbergu.

"Večerašnji nastup u WON clubu je odgođen. Zahvaljujemo organizatorima u Nürnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi Severinin nastup u Nürnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravnu večer. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa", napisala je na svojoj službenoj stranici na Facebooku