Severina se oglasila nakon što su danas u javnost procurile njene nove eksplicitne fotografije.

Galerija


Nakon što su se danas mediji ponovno raspisali o novim eksplicitnim fotografijama Severine, oglasila se i sama pjevačica.

Vezani članci Severina (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Šokantna Severinina ispovijest: ''Učiteljice su mog sina zaključale u sobu i povrijedile. Prijetile su da će ga istući ako ustane'' Igor i Severina Kojić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Oglušio se na odluku suda: Severinin suprug dobio kaznu za objavljivanje fotografije njezina sina

Naime, Severina je na svojoj službenoj facebook stranici otkazala koncert koji je trebao biti održan u utorak navečer u Nürnbergu. 

Podsjećamo, Severina je danas bila glavna vijest regionalnih i domaćih medija nakon što su u javnost procurile njene eksplicitne fotografije, svega mjesec i pol dana nakon što se to prvi puta dogodilo.

Severina (Foto: Instagram)
Severina (Foto: Instagram)

Sve nam je kratko odmah komentirao i Severinin menadžer Tomica Petrović.

"Poštovani, kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severinina partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", poručio je.

"Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojima će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", zadnji put nam je komentirao Petrović.