Ida Prester uspjela se napokon vratiti u Zagreb sa svojom obitelji.

Galerija


Voditeljica i pjevačica Ida Prester (41) podijelila je oduševljenje na Instagramu zbog popuštanja mjera od koronavirusa. 

Vezani članci Vili Beroš Žestok odgovor bolničkih liječnika ministru Berošu: ''A politikantstvo si možete...'' U Arenu stigli prvi pacijenti - 5 Varaždinska županija bilježi rekordne brojke zaraženih i testiranih, u Zagrebu više od 700 novih slučajeva na PCR i antigen testovima

Naime, Ida koja živi s obitelji u susjednoj nam Srbiji s mužem, poduzetnikom Ivanom Peševskim i sinovima Riom i Rokom nije mogla doći u Hrvatsku ranije jer su bile zatvorene granice. "Prešli granicu. Sve se može, opet smo naši. Zagrebe, eto nas", napisala je pjevačica koja je pozirala sa smiješkom. 

Njezini pratitelji su joj poželjeli dobrodošlicu u Hrvatsku i komentirali da joj je fotografija odlična. "Kako je dobra fotka", "Uvijek smo naši", napisali su joj. 

Inače, Prester je tijekom karantene od koronavirusa pobjegla s obitelji iz Beograda u planinu Rudnik kako bi djeca uživala na svježem zraku. "Bježite iz gradova tko god može. Meni ionako svi poslovi/festivali otkazani, bar nek' su klinci na svježem zraku. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, mentalni preporod. Nigdje nikog, samo ovce. Potrajat će ovo, povratak prirodi najbolja je solucija", napisala je pjevačica prošlog mjeseca.