Ostvaruje snove

Na Hrvojevu tužnu priču malo tko je ostao ravnodušan: Dugo mu je trebalo da pokaže dio sebe koji je skrivao

Hrvoje Vekić (Foto: Instagram) Hrvoje Vekić (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić Hrvoje Vekić Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Instagram) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) +1 Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Galerija

Hrvoje Vekić u showu Supertalent pokazao je talent za ples, ali i rastužio sve svojom životnom pričom.

Mladom Šibenčaninu Hrvoju Vekiću ples je najveća životna ljubav, što je pokazao i dokazao na audiciji showa Supertalent, čiji je žiri ostao bez teksta nakon njegova nastupa.

Pogledaj i ovo Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) Zavidno umijeće Nekada su ga ismijavali, a danas mu se svi dive: Priča 8-godišnjeg Mateja koja svima može biti inspiracija

Hrvoje se plesom počeo baviti sam, zaljubio se u njega plešući na hitove Michaela Jacksona, a prije Supertalenta malo ga je ljudi vidjelo kako pleše.

Za ulazak u finale pokušao se izboriti plesom i pripremio je zavodljivu koreografiju te pokazao sav svoj talent samoukog plesača, koji sve do nedavno nije plesao pred publikom.

Žiri je zaključio da je fantastičan ali da im se audicijski nastup svidio ipak malo više. 

"Za prijavu na Supertalent motivirala me želja da pokažem Hrvatskoj dio sebe koji sam dugo držao tajnom. Dio koji me čini najsretnijim, koji mi je mnogo puta u životu skrenuo misli od briga i strahova i koji mi je pomogao da pokušam ostvariti svoje snove", priznao nam je Hrvoje.

Žiri nije ostao nimalo ravnodušan na Hrvojev talent, što su mu jasno dali do znanja komentarima i odlukom da ga ponovno žele vidjeti.

"Nastupom sam zadovoljan, a reakcijama žirija i više sam nego zadovoljan. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan na tome što su me prihvatili i što im se nastup svidio jer njihovo 'da' dovelo me je korak bliže ostvarenju mojih snova", rekao nam je Hrvoje.

Njegov nastup bio je tim posebniji što ga je posvetio majci i bratu, koje je, nažalost, izgubio. Naime, majka mu je poginula kada je imao tri godine, a ostao je i bez brata koji je imao tek 18 godina.

"Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili svoje snove. Zato želim biti najbolja moguća verzija sebe, radi njih i svih onih koji nisu uspjeli ostvariti svoje snove, a naročito radi onih koji nisu uspjeli odživjeti svoj život", otkrio nam je Hrvoje.

On i njegov život mogu poslužiti kao inspiracija svima nama, a naročito mladim generacijama plesača, koje baš kao i on pokušavaju ostvariti svoje snove.

"Samo bih htio poručiti da pokušaju ostvariti svoje snove, da naprave taj prvi korak. Da budu uporni i da vjeruju u sebe, da pokažu ono što ih čini jedinstvenim. Jer ja sam nitko i ništa jer nemam nimalo profesionalnog iskustva. I hvala Bogu, dobio sam priliku i platformu na kojoj mogu pokazati svoj talent. Tako može svatko, bez obzira na to koliko je star ili što misli da nije dovoljno dobar", poručio je Hrvoje.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) +0 Lepa Brena Celebrity Lepa Brena odgovorila hrvatskim generalima: "Meni je prvoj bilo mjesto tamo, došla sam s porukom ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene