Talent koji je dugo tajio

Imao je samo 3 godine kad je izgubio majku, ostao je i bez brata, a baš zbog njih je pokazao što zna!

Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) +1 Hrvoje Vekić (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Hrvoje Vekić u showu "Supertalent" pokazao je talent za ples, ali i rastužio sve svojom životnom pričom.

Hrvoje Vekić mladi je i strastveni plesač iz Šibenika koji je svojom točkom izborio prolazak u daljnje natjecanje showa "Supertalent" i čiji se nastup itekako svidio članovima žirija.

Pogledaj i ovo Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Večer puna iznenađenja Pogledajte sve nastupe: Senzacionalni trikovi, jedinstvene akrobacije, divna Petra i Majin ples na šipki!

Hrvoje se u ples zaljubio plešući na hitove Michaela Jacksona, no dosad ga nije vidjelo mnogo ljudi kako pleše i koliko uživa u tome. U showu "Supertalent" vidio je priliku da iziđe iz sjene.

"Za prijavu na 'Supertalent' motivirala me želja da pokažem Hrvatskoj dio sebe koji sam dugo držao tajnom. Dio koji me čini najsretnijim, koji mi je mnogo puta u životu skrenuo misli od briga i strahova i koji mi je pomogao da pokušam ostvariti svoje snove", priznao nam je Hrvoje.

Prve plesne korake otplesao je kao dječak, a danas ima vlastiti stil plesanja.

"Plesom sam se počeo baviti s 10 godina. Gledao sam Michaela Jacksona i svidjelo mi se kako pleše pa sam ga pokušao kopirati i uspio sam. To mi se jako svidjelo, ali najbitnije od svega, svidjelo se i ljudima koji su me gledali. Njihova me je radost najviše motivirala da budem bolji svaki dan, da svaki dan pokažem nešto drugo. Tako sam odlučio prebaciti se u hip-hop i pomiješati stilove plesanja u pokušaju da stvorim nešto što se na ovim prostorima nije vidjelo, ali, naravno, to još nije dovršeno", objasnio nam je.

Žiri nije ostao nimalo ravnodušan na Hrvojev talent, što su mu jasno dali do znanja komentarima i odlukom da ga ponovno žele vidjeti.

"Nastupom sam zadovoljan, a reakcijama žirija sam i više nego zadovoljan. Ne mogu opisati koliko sam zahvalan na tome što su me prihvatili i što im se nastup svidio jer njihovo 'da' dovelo me je korak bliže ostvarenju mojih snova", rekao nam je Hrvoje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗙𝗹𝗮𝘀𝗵⚡ (@vekic_hrvoje_vekic) on

Njegov nastup bio je tim posebniji što ga je posvetio majci i bratu, koje je, nažalost, izgubio. Naime, majka mu je poginula kada je imao 3 godine, a ostao je i bez brata koji je imao tek 18 godina.

"Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili svoje snove. Zato želim biti najbolja moguća verzija sebe, radi njih i svih onih koji nisu uspjeli ostvariti svoje snove, a naročito radi onih koji nisu uspjeli odživjeti svoj život", otkrio nam je Hrvoje.

On i njegov život mogu poslužiti kao inspiracija svima nama, a naročito mladim generacijama plesača, koje baš kao i on pokušavaju ostvariti svoje snove.

"Samo bih htio poručiti da pokušaju ostvariti svoje snove, da naprave taj prvi korak. Da budu uporni i da vjeruju u sebe, da pokažu ono što ih čini jedinstvenim. Jer ja sam nitko i ništa jer nemam nimalo profesionalnog iskustva. I hvala Bogu, dobio sam priliku i platformu na kojoj mogu pokazati svoj talent. Tako može svatko, bez obzira na to koliko je star ili što misli da nije dovoljno dobar", poručio je Hrvoje.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene