Vratila se Honey Boo Boo ovoga puta kao Kris Jenner.


Reality show 'Here Comes Honey Boo Boo', koji se emitira na američkom kanalu TLC, pokosio je sve rekorde gledanosti u Americi.

Vezani članci Kendall i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

To je reality show koji prati život šestogodišnje pobjednice dječjeg natjecanja 'Toddlers and Tiaras', Alane Thompson, kao i njezine obitelji koja živi u Georgiji.

Ovoga puta obitelj Thompson odlučila je nasmijati svoju publiku zamaskiravši se u jednu od najpoznatijih obitelji na svijetu – obitelj Kardashian.

Umorila se od slave pa 'zaspala' u studiju!

Svaki član dobio je svoju ulogu, stav i zadatak. Honey Boo Boo glumila je, naravno glavu obitelji, Kris Jenner, dok se Mama June pronašla u ulozi zavodljive Kim Kardashian.

'Ja i Kim smo slične jer oboje imamo djecu koja su rođena u braku i obje imamo velike guze, ali Kim nije ni približno dobra kao ja. Ja sam veća i bolja verzija', objasnila je Mama June, piše Daily Mail.

'Moj zadatak je da naređujem svima', objasnila je Honey Boo Boo svoju ulogu.

Ako ništa drugo, dobro su nasmijali sve svoje fanove.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook