'Here Comes Honey Boo Boo'

'Bojim se majoneze'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Show must go on'... pjevali su Queenovci, a riječ je o frazi koja se koristi za mnoge situacije u kojima se želi naglasiti kontinuiranost neke akcije.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Franka Batelić Sjećate se ovog? Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

Upravo je slična situacija i sa serijalom 'Here Comes Honey Boo Boo' koji iz epizode u epizodu donosi urnebesno smiješne detalje iz života malene Alane i njezine obitelji - majke June Shannon, oca Mikea Thompsona i tri starije sestre.



Show se većinom snima u njihovom gradiću McIntyreu u Georgiji, emitira se na TLC kanalu, a počeo je zahvaljujući zanimljivoj Alani, natjecateljici TLC-ovog showa 'Toddlers&Tiars'.

Najnovija zanimljivost dolazi u vidu njezine majke koja se odlučila na makeover i to u stilu Marilyn Monroe. 33-godišnja June je obojala svoje sijede uvojke u platinasto plavu boju te odjenula bijelu haljinu kojom se Marilyn proslavila.

Makeover je postignut zahvaljujući pomoći triju starijih kćeri. No, osim ovog makeovera, američki gledatelji su imali priliku i doznati kako se June, koja je definitivno bila zvijezda ove epizode, boji - majoneze.

'Kad sam bila malena, dailja koja me je čuvala stavljala je majonezu u sve - u sendviče i sve što je jela. Toliko mi se zgadila da je se bojim', izjavila je June, a kćerke nisu mogle vjerovati.

>> 'Znam da nam se ljudi smiju - i mi se sami sebi smijemo'

Podsjećamo, zanimanje za Honey Boo Boo odnosno malenu Alane, koja je ovog puta zahvaljujući svojoj majci pala u drugi plan, počelo je nakon njezina sudjelovanja u natjecanju za najljepšu i najtalentiraniju djevojčicu u tom showu u kojem je zaintrigirala javnost svojim otkačenim ponašanjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene