1. svibnja u Zagrebu kreće snimanje novog nastavka triler-komedije "The Hitman’s Bodyguard 2".

Galerija


Ostanete li 1. svibnja u Zagrebu, imati ćete priliku družiti se s holivudskim zvijezdama poput Salme Hayek, Ryana Reynoldsa, i Samuela L. Jacksona, a možda i Morgana Freemana.

Vezani članci Salma Hayek i Samuel L. Jackson na snimanju u Rovinju Iskri na holivudskom setu u Rovinju: Salma se dobro utegnula, a Samuel ju je bome čvrsto primio! Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek objavila urnebesnu fotografiju iz Rovinja i dočarala dašak atmosfere s filmskog seta

OK, možda se nećete moći doslovno družiti s njima, ali ćete ih imati priliku vidjeti, ako se na taj dan nađete oko muzeja Mimare ili igrališta srednje škole u Klaićevoj.

Naime, na taj dan kreće snimanje akcijskih scena za nastavak triler-komedije "The Hitman’s Bodyguard 2", odnosno "The Hitman’s Wife’s Bodyguard" u kojem su gore navedeni glumci glavne zvijezde.

Kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, pregovori su odmakli već daleko, lokacije u Zagrebu su dogovorene, a samo snimanje po zagrebačkim ulicama trebalo bi trajati do 12. svibnja. Scene s Hayek, Jacksonom i Reynoldsom trebale bi biti snimane i u samom muzeju Mimara.

Producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, dio kadrova biti će snimljen i u ZET-ovim tramvajima, a spomenute lokacije neće se snimati tek zbog kadrova, već će biti kulise za spektakularne akcijske scene po kojima je poznat prvi nastavak filma.

Holivudske zvijezde snimat će kadrove i u Rovinju. "Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana", izjavio je gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga za Glas Istre te dodao kako će za potrebe snimanja biti izgrađen i filmski kamp.

Nekad su punili medijske stupce, a onda se povukli iz javnosti: Rastaje se par koji se zaljubio na ''Farmi''?