Samuel L. Jackson, Salma Hayek i Ryan Reynolds stižu u Rovinj gdje će snimati novi film.

Galerija


Najpoznatije holivudske zvijezde poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek Ryana Reynoldsa uskoro dolaze u Rovinj, gdje će snimati nastavak akcijskog trilera "The Hitman's Bodyguard", prenosi Glas Istre, kojemu je tu informaciju potvrdio gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga.

Vezani članci Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Pogledajte prve fotografije Salme Hayek s filmskog seta u Rovinju na kojem se nalaze najveće holivudske face! Salma Hayek (Foto: Profimedia) Holivudska ekipa uživa u Rovinju: Pogledajte najnovije fotografije za koje je Salma pozirala u haljini

"Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana", izjavio je Paliaga za Glas Istre i dodao kako će za potrebe snimanja biti izgrađen i filmski kamp.

Glumačka bi ekipa u gradu svete Eufemije trebala boraviti čak mjesec dana, a još uvijek nije poznato gdje će i u kojim uvjetima odsjesti, no vjerujemo kako će za njih biti osiguran najluksuzniji smještaj u nekom od brojnih rovinjskih hotela.

Obožavale su ga žene diljem svijeta, a uz njega su do posljednjeg trenutka ostale dvije koje su ga najviše voljele

Dirljiv oproštaj: Posljednje riječi upućene Dylanu od Stevea lome srca i tjeraju suze na oči

Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja