Skupi razvod

Varao ju je, a sada mu još mora isplatiti i 2,5 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica i sportaš bili su u braku od 2010. godine, a tijekom zajedničkih godina dobili su i sina. Brak ju je skupo koštao.

Dugo je trajalo, no konačno je gotovo. Holivudska glumica Hillary Duff i njen bivši suprug Mike Comrie konačno su i službeno razvedeni. Iako već više od dvije godine nisu zajedno, sada je to i službeno.

Pogledaj i ovo showbuzz Obiteljski trenuci FOTO Objavili da se razvode nakon 4 godine, no razotkrile ih prisne fotografije

Nažalost, kao da krah ljubavi nije dovoljan, Hillary je iz svega izašla i znatno siromašnija. Naime, zbog predbračnog ugovora bivšem suprugu mora isplatiti 2,5 milijuna dolara. Zauzvrat, ona će ostati u njihovom zajedničkom domu. Hillary je podnijela papire za razvod braka nakon što su u medije procurile fotografije Mikea i nekoliko djevojaka u druženju.

Sve je bilo popraćeno tekstom prema kojem Mike stalno izlazi i vara suprugu. Očito je u tome bilo i istine, jer je tada Hillary odlučila pokrenuti razvod. Par je bio u braku od 2010. godine, a tijekom zajedničkih godina dobili su i sina Lucu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene