Ha?

Ostavila muža jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako je vjerovati pisanjima američkih medija, poznata glumica i bivša teen zvijezda Hilary Duff ostavila je supruga jer joj je tako rekla osobna vidovnjakinja!

Glumica Hilary Duff se navodno savjetuje sa svojom vidovnjakinjom prije svake važne odluke, a InTouch Weekly piše kako joj već godinama slijepo vjeruje.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Hilary Duff i suprug Mike Comrie se razvode

'Vidovnjakinja je savjetovala Hilary da napusti svog supruga. Štoviše, prije samog vjenčanja joj je rekla da mu nikad ne kaže 'da'', otkrio je izvor blizak glumici. Povjerenje koje Hillary ima u svoju vidovnjakinjuje na kraju je i presudilo trogodišnjem braku s bivšim NHL-ovim igračem Mikeom Comriejem s kojim ima i sina. 'Prijelomna točka bila je kad je vidovnjakinja rekla Hillary da ona i muž nisu stvoreni jedno za drugo', dodao je isti izvor za isti časopis.

Hillary se prije tri godine doista i dvoumila oko udaje, no ipak je pristala na veliko vjenčanje – a sada je poslušala 'savjet' i podnijela zahtjev za razvod na početku godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene