Obiteljski trenuci

FOTO Objavili da se razvode nakon 4 godine, no razotkrile ih prisne fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su nedavno objavili kako se razvode nakon četiri godine braka, čini se kako slavni supružnici ipak nisu hladni jedno prema drugom...

Glumica i pjevačica Hilary Duff i Mike Comrie ili su jako prijateljski nastrojeni bivši supružnici ili su svome braku dali drugu šansu. Nadamo se da je ipak ovo drugo.

Pogledaj i ovo Hillary Duff Već se vidi trbuščić Obožavana glumica čeka četvrto dijete, vijest je podijelila na poseban način: "Toliko o tihim noćima"

Naime, slavni par snimljen je kako uživa u obiteljskim trenucima sa njihovim sinčićem Lucom u Kaliforniji, a pritom su izgledali kao jedna mala sretna obitelj.

Ostavila muža jer joj je tako savjetovala vidovnjakinja?

U jednom trenutku Mike je podigao u naručje i mamu i sinčića, a zabavljeni trio pritom nije skidao osmijehe s lica. Nakon što je igra završila, Mike i Hilary odšetali su zagrljeni te tako potaknuli šuškanja da ipak nisu samo prijatelji.

Par je u siječnju objavio da se razilaze nakon četiri godine braka, no u posljednje se vrijeme ponašaju dosta prisno. U nedavnom intervjuu za E! News, Hilary je otkrila: 'Konstantno nas viđaju zajedno pa se ljudi pitaju - Što to oni rade? Jesu li ili nisu ponovno zajedno? No, mi smo zapravo jako dobri prijatelji koji se poštuju te je očito kako je Luca naš prvi i jedini prioritet.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene