Poznati redateljsko-glumački par Matanić proživljava najsretnije trenutne u životu. Njihova obitelj bogatija je za još jednog člana.


Naš proslavljeni redatelj Dalibor Matanić postao je po drugi puta otac. Njegova supruga, glumica Helena Minić, noćas je na svijet donijela dječaka. Matanić nije mogao skriti oduševljenje zbog prinove pa je sretnu vijest odmah objavio na Facebooku.

Vezani članci Slika nije dostupna Veliko slavlje u obitelji: ''Još uvijek ne spavamo'' Slika nije dostupna Predstava koju gledate na vlastitu odgovornost

"Dame i gospodo, novi hadžija je stigao u grad: MAX MATANIĆ! Potpisuje najveseliji trio za dočeke u svemiru, već smo negdje iza Saturna", napisao je Matanić uz fotografiju malene ručice svog nasljednika.

Inače, Dalibor i Helena već su ponosni roditelji uskoro dvogodišnje djevojčice Lole. "Jako smo se razveselili bez obzira što će biti mala razlika između Lole i njezinog brata. Dadi i meni su djeca najveće veselje i radost i plod naše ljubavi", priznala je za Dnevnik.hr nedavno Helena kojoj su obje trudnoće, kako kaže, bile identične. "Trudnoće su mi identične kao da sam ih preslikala. Uglavnom, povraćam i meni je to postalo već normalno stanje". Sada su trudničke muke iza nje, a pred njom su slatke brige i neprospavane noći. "Zbog Lole još uvijek ne spavamo pa se zezamo da nastavljamo dalje u revijalnom tonu", kazala je Helena Minić Matanić.