Najsretniji na svijetu

Veliko slavlje u obitelji: ''Još uvijek ne spavamo''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Helena Minić Matanić opet će postati majka.

U obitelji Matanić vlada sreća i veselje. Nakon što se glumica Helena Minić s porodiljnog dopusta vratila u svoje matično Istarsko narodno kazalište, još za vrijeme proba doznala je sretnu vijest, da je opet trudna. ''Lola je nedavno napunila godinu i pol dana i još uvijek ne spavamo, pa se zezamo da nastavljamo dalje u revijalnom tonu'', otkrila nam je glumica. 

Pogledaj i ovo Dalibor Matanić "događalo se desetljećima" Hrabar istup naše scenaristice o iskustvu s Matanićem, javno je objavila gnjusne poruke koje joj je slao i još uznemirujućih detalja

Helena i suprug Dalibor Matanić u lipnju će tako u naručje primiti malenog sina.''Jako smo se razveselili bez obzira što će biti mala razlika između Lole i njezinog brata. Dadi i meni su djeca najveće veselje i radost i plod naše ljubavi'', priznala je Helena kojoj su obje trudnoće, kako kaže, identične. ''Trudnoće su mi identične kao da sam ih preslikala. Uglavnom, povraćam i meni je to postalo već normalno stanje'', otkrila je glumica koja je trenutno u Beogradu zbog suprugovih poslovnih obveza. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene