Čarobni prizori

Hrvatska Meghan Markle objavila dosad neviđene fotke vjenčanja s Livakovićem, neodoljivo podsjećaju na scene iz hit-filma!

Dominik Livaković i Helena Matić Dominik Livaković i Helena Matić Sime Zelic/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković i Helena Matić Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 5 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 8 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 6 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 5 +0 Dominik Livaković i Helena Matić Galerija

Helena Matić na Instagramu je objavila dosad neviđene fotografije vječanja s Dominikom Livakovićem, koje su svima oduzele dah i podsjetile na scene iz hit-filmova o poznatom tajnom agentu.

Naš nogometni vratar Dominik Livaković nedavno je uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić, a ona je sada objavila i fotografije njihova najljepšeg dana te sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Helena Matić - 3 S malim zakašnjenjem Hrvatska Meghan Markle podijelila fotke s glamurozne proslave, u neobičnoj haljini bila je neodoljiva!

"Ajme divni", "My name is Bond, Helena Bond", "Top ste", "Preslatki", "Bez komentara, samo wow", "Divnoooo", "Wowwww", "Kakve slike, 007", "Odlične fotke, čestitam", "Dominik kao James Bond", "Mislim kako je ovo jedan od najcool vjenčanih photoshooota koje sam vidjela u životu. Predivni ste, puno sreće, ljubavi i zdravlja u zajedničkom životu vam želim", dio je komentara koje je novopečeni bračni par dobio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

Par se vjenčao u katedrali sv. Stošije u Zadru, a vjenčanje vratara hrvatske reprezentacije privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Mladence su pred crkvom dočekali veseli svatovi i živa glazba, a slavlje se nastavilo u hotelu Falkensteiner Resort Punta Skala u Petrčanima.

Uzvanici, među kojima su bili i Livakovićevi kolege iz reprezentacije, na društvenim mrežama otkrili su djelić atmosfere sa svadbenog slavlja, na kojem je nastupio Petar Grašo. Pojavila se i snimka prvog plesa mladenaca, za koji su odabrali Grašin romantični hit "Jel' ti reka 'ko". Na svadbi je pjevao i Saša Matić, a mladenci i njihovi gosti uživali su i u spektakularnom vatrometu.

Helena je veliku pozornost javnosti i medija privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling - 3 Tori Speeling - 2 Tori Speeling - 1 +10 Tori Speeling Nekad i sad Raskošni dekolte ostao je u sjeni njezina transformiranog lica, bivša slatkica i sama je svjesna koliko drugačije izgleda!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene