Srebrni Vatreni

Luka Modrić pokazao djelić atmosfere sa svadbe Dominika Livakovića, okupila se ekipa iz snova!

Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 5 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 6 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 7 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 8 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 9 +19 Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Galerija

Luka Modrić objavio je fotografiju sa svadbenog slavlja Dominika Livakovića i Helene Matić na kojoj pozira sa srebrnim Vatrenima Šimom Vrsaljkom, Danijelom Subašićem i Domagojem Vidom.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković oženio se dugogodišnjom djevojkom Helenom Matić u katedrali sv. Stošije u Zadru, a na vjenčanju su bili brojni poznati uzvanici.

Pogledaj i ovo Dominik Livaković i Helena Matić pristižu poznati uzvanici Sve je spremno za vjenčanje Dominika Livakovića i hrvatske Meghan Markle, pogledajte prve fotografije sretnih mladenaca

Djelić atmosfere sa svadbenog slavlja koje se održalo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima pokazao je Luka Modrić u svojim pričama na Instagramu gdje je objavio fotku s ekipom iz snova.

Luka je pozirao sa srebrnim Vatrenima Domagojem Vidom, Šimom Vrsaljkom i Danijelom Subašićem, a u opis je stavio: "Bagudine ujedinjene".

Poznato je i da su na svadbi pjevali Petar Grašo i Saša Matić.

Dominik i Helena u vezi su od 2017. godine, a ona je privukla veliku pažnju domaće javnosti tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom neodoljivo podsjeća na vojvotkinju od Sussexa.

Lijepa mladenka zablistala je u vjenčanici s visokim prorezom, dok je mladoženja nosio elegantno odijelo, bijelu košulji i leptir mašnu.

Fotografije sa zadarskog vjenčanja godine pogledajte u galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alves - 1 Jessica Alves Jessica Alves Jessica Alves - 10 +8 Jessica Alves - 4 Zanimljivosti Ljudska Barbie nekada je bila Ken, a nakon više od 100 plastičnih operacija na plaži je prava atrakcija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene