Ne brinu je komentari

Poslije velike ljubavi sa slavnim glazbenikom, bivša manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Getty Images) Galerija

Heidi Klum ne skriva koliko uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim Tomom Kaulitzom.

Jedna od najpoznatijih manekenki i supermodel Heidi Klum, omiljeni američki blagdan uoči Božića, Dan zahvalnosti, odlučila je provesti na plaži u društvu svojih najmilijih čime se pohvalila i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Heidi je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim 16 godina mlađim dečkom, glazbenikom Tomom Kaulitzom. Par se fotografirao u zagrljaju, sa zalaskom sunca u pozadini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi i Tom u javnosti prvi su put viđeni u javnosti na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu. 

"Moj dečko je puno godina mlađi od mene, i puno ljudi me o tome ispituje. To su jedini trenuci u kojima ja sama razmišljam o razlici među našim godinama. Morate pokušati živjeti sretno i ne brinuti se što će drugi misliti o vama", izjavila je svojevremeno Heidi.

Podsjetimo, Heidi se u Toma zaljubila početkom ove godine nakon što je prekinula vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom, koji je utjehu pronašao u glumici i bivšoj supruzi Johnnyja Deppa, Amber Heard.

Iza Heidi je i sedam godina dug brak s glazbenikom Sealom. Kako su oboje rekli kada su se odlučili rastati, uživali su u ljubavi, odanosti i sreći, ali s obzirom na to da su se u jednom trenutku udaljili, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Zajedno i danas odgajaju svojih četvero djece.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) +3 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Celebrity Na ovaj su način pokazali zahvalnost: Ne baš omiljeni slavni par iznenadio plemenitim potezom

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Jelušić (Foto: Screenshot) +0 Dino Jelušić (Foto: Instagram) Zanimljivosti Prije 15 godina bio je slatki klinac kojeg su djevojčice obožavale, a danas je žestoki roker

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Leah Remini (Foto: Getty) Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Getty Images) +5 Cruise Suri (Foto: Getty) Celebrity Bivša članica kontroverznog kulta otkrila bizarne detalje o upletenosti Toma Cruisea u cijelu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene