sve za frizuru

Pozirala samo u donjem rublju, mrežastim čarapama i štiklama, ali lice je sakrila maskom

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum nakon karantene pozvala je svoju frizerku k sebi, a ako je suditi prema fotografiji, dobro su se zabavile.

Supermodel Heidi Klum posljednjih dana golica maštu mnogima objavama na društvenim mrežama, a iznenadila je i najnovijim potezom. 46-godišnja bivša manekenka pozvala je k sebi frizerku koja joj je napravila nove pramenove, a frizuru je napravila na zanimljiv način.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

"Draga našle smo način! Pramenovi po pravilima socijane distance", napisala je lijepa manekenka u opisu fotografije na kojoj pozira u donjem rublju, dok je na nogama imala mrežate čarape i štikle. Njezina frizerka zaštitila se koliko je mogla, a "odijelo" je napravila od kišobrana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dahhling we found a way !😷😷 Social distancing highlights. Love you @hairbylorenzomartin ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum karantenu provodi sa suprugom Tomom Kaulitzem, s kojim je provela ugodni vikend, što se dalo zaključiti i po fotografijama. Klum je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, a bezbrižan vikend provela je sama sa suprugom. Iz braka sa bivšim suprugom Sealom Heidi ima četvero djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene