"Vikend je", napisala je manekenka Heidi Klum u opisu serije fotografija koje je objavila na Instagramu.

Galerija


Bivšu manekenku Heidi Klum svi hvale zbog njezinih odjevnih kombinacija, a obožavatelje često oduševi golišavim izdanjima. Ovoga vikenda odlučila je sve podignuti na novu razinu.

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto:Sanjin Strukić/Pixsell) Skrivali su se mjesecima, a zatim potajice vjenčali: Slavni par sada će po drugi puta stati pred oltar?

"Vikend je", napisala je manekenka u opisu serije fotografija koje je objavila na Instagramu. Na fotkama pozira sa svojim 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzem, a na jednoj je pozirala u toplesu te je grudi prekrila rukama.

Heidi i Tom uživali su u privatnosti ovoga vikenda, no glazbenik i njegova lijepa supruga nisu fanove zakinuli za sočne detalje.

Prvu godišnjicu braka Heidi i Tom su proslavili u veljači ove godine, a sudeći prema brojnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, uživaju u bračnoj idili. Manekenka iz braka s bivšim suprugom Sealom ima četvero djece.

Tjelohranitelj otkrio najgore navike popularnog para i zašto više nikada ne bi radio s njima