sočni detalji

Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

"Vikend je", napisala je manekenka Heidi Klum u opisu serije fotografija koje je objavila na Instagramu.

Bivšu manekenku Heidi Klum svi hvale zbog njezinih odjevnih kombinacija, a obožavatelje često oduševi golišavim izdanjima. Ovoga vikenda odlučila je sve podignuti na novu razinu.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

"Vikend je", napisala je manekenka u opisu serije fotografija koje je objavila na Instagramu. Na fotkama pozira sa svojim 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzem, a na jednoj je pozirala u toplesu te je grudi prekrila rukama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT’S THE WEEKEND ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi i Tom uživali su u privatnosti ovoga vikenda, no glazbenik i njegova lijepa supruga nisu fanove zakinuli za sočne detalje.

Prvu godišnjicu braka Heidi i Tom su proslavili u veljači ove godine, a sudeći prema brojnim fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, uživaju u bračnoj idili. Manekenka iz braka s bivšim suprugom Sealom ima četvero djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kanye West (Foto: AFP) Kanye West (Foto: AFP) +1 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Zanimljivosti Tjelohranitelj otkrio najgore navike popularnog para i zašto više nikada ne bi radio s njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene