Heather Mills i Mike Dickman vezu su potvrdili u lipnju 2019. godine, a nakon 18 mjeseci prijateljima su objavili da su se zaručili.

Galerija


Heather Mills (53) navodno se zaručila za svog mlađahnog dečka Mikea Dickmana (36). Poduzetnica i filmski producent zaručili su se nekoliko dana prije Božića nakon 18 mjeseci veze, ako je vjerovati njezinim prijateljima koji su sretne vijesti otkrili britanskim tabloidima. Kako tvrde njihovi prijatelji, ne žuri im se pred oltar, no jako su zaljubljeni te su htjeli na neki način obilježiti svoju ljubav.

Vezani članci Jurica Pađen Pađen progovorio o hitu slavnog pjevača koji nalikuje njegovoj pjesmi: "Ne usudim se tvrditi da me pokrao" Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Zaradio pa se povukao: Sa svojih 200 milijuna funti najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30

"Nevjerojatno su sretni. Jako je lijepo vidjeti osmijeh na njezinu licu nakon što je proživjela turbulentne godine", rekla je jedna njezina prijateljica. Dodala je kako razlika od 17 godina paru ne predstavlja nikakav problem.

Par je vezu započeo nakon što je Heather svog dečka primijetila u vlaku između Kenta i Londona. Dala mu je svoju vizitku na kojoj je napisala: "Mislim da si zgodan, javi mi se." Vezu su potvrdili u lipnju 2019. godine.

Heather Mills inače je godinama punila novinske stupce kao supruga legendarnog Paula McCartneyja. Bili su u braku četiri godine i dobili su kćer Beatrice Milly (17), a nakon gadnog razvoda koji su pratili mediji diljem svijeta dobila je čak 33 milijuna dolara. Mediji su je optuživali da se za bivšeg člana Beatlesa udala samo zbog novca, no ona je to uporno negirala. Isticala je da je godinama radila za humanitarne udruge kojima je davala novac, a navodno im je dala i dio milijuna koje je dobila nakon razvoda.

Mills je dvaput bila u braku. Osim s McCartneyjem pred oltar je išla i s poduzetnikom Alfiejem Karmalom s kojim se vjenčala 1989. godine, no rastali su se dvije godine kasnije. Treća sreća trebao bi joj biti trenutačni dečko. 

Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici