Legendarni Beatles

Paul McCartney javno podržao cijepljenje i obećao da će biti među prvima koji će to učiniti

Paul McCartney (Foto: AFP) Paul McCartney (Foto: AFP) afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Paul McCartney (Foto: AFP) Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (FOTO: Getty) Paul McCartney (Foto: AFP) +0 Paul McCartney (FOTO: Getty) Galerija

Legenda Beatlesa Paul McCartney spremno je podržao britansku kampanju cijepljenja protiv koronavirusa obećavajući da će biti jedna od prvih globalnih superzvijezda koja će to učiniti, prenio je u petak britanski Sun.

Paul McCartney koji ima 78 godina pripada trećem redu britanskih državljana po prioritetu za cijepljenje, jer je u skupini starijih od 75 godina.

Pogledaj i ovo Paul McCartney (FOTO: Getty) Samo lagano Njemu je 78, njoj 61 godina, ali to nitko ne bi rekao: Već tjednima se ne miču s plaže i uživaju

Kazao je kako vjeruje da cjepiva nude Britaniji izlaz iz mračnog razdoblja pandemije bolesti covid-19, prenio je Sun.

"Cjepivo će nas iz ovoga izvući. "Mislim da ćemo se izvući, znam da hoćemo i cjepivo je sjajna vijest. Primit ću ga čim dođem na red".", kazao je McCartney u intervjuu.

McCartney je kazao kako jedva čeka da se vrati na pozornicu nakon što je ove godine otkazan festival Glastonbury.

"Momak iz Liverpoola" koji je pisao i izvodio neke od najomiljenijih svjetskih pjesama vodio je kulturnu revoluciju 1960-ih koja je šokirala i ponekad preokrenula društvena mišljenja širom svijeta.

(Hina) 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene